12 °C Budapest

Belga ötlet, magyar krumpli

Pénzcentrum
2007. november 6. 16:00

Döntött a Pár Perc Krumpli menedzsmentje, franchise-rendszerben indulnak útjukra Magyarországon - tudósít a Dakexpo Kft. Nézzük, milyen éttermet nyithatnak majd az átvevők!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Franchise
"Franchise Rendszergazda a franchise hálózat kezdeményezője. A hálózat magából a Franchise Rendszergazdából és Egyéni Franchise Vállalkozóiból áll, mely utóbbiaknak a Franchise Rendszergazda a hosszú távú felügyelő gondnoka."
Forrás: Franchise Szövetség Etikai Kódex
A belga büfé 2005 augusztusa óta van jelen Budapesten, a Ráday utcában. Ez az egység a hálózat mintaegysége is egyben. Mint azt a büfé neve is mutatja, az étlap vezető terméke a belga sült krumpli. Emellett a palettán megtalálható a csalamádés hamburger, a krumplilángos, a fasírtgolyó, a saláta és a melegszendvics is.

Aki szeretne csatlakozni, a vendéglátó iparban amúgy alacsony befektetési összeggel indulhat neki, s viszonylag rövid megtérülési időre, 1,5 - 2 év, számíthat. A beruházás nagysága ugyanakkor természetesen függ a nyitni kívánt egység elhelyezkedésétől, méretétől, s állapotától is, 3,5 - 5,5 millió forint között mozog.

Forrás: Dakexpo Kft - www.franchiseportal.hu
A csatlakozáshoz egyszeri belépési díj fizetése szükséges, valamint a havi forgalom 5 százalékát kell a rendszergazdának kifizetni. A beruházási összeg tartalmazza a szükséges gépek és berendezések árát, az üzlethelyiség kialakításának költségeit, a kezdő árukészletet, valamint a szükséges engedélyek kiváltását.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20