2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly

Újabb ferihegyi poggyászbotrány: így nyomták fel a bőröndöt


Kis túlzással cafatokban landolt Ferihegyen egy Malagából érkező csomag. A nyaralásból hazatérőknek, ráadásul csak másnap lett meg a bőröndjük, amiből több dolog eltűnt. Kártérítésről viszont úgy néz ki, nem is álmodhatnak - írja a Bors.

A lap beszámolója szerint a Spanyolországban nyaraló, onnan szeptember elsején hazatérő család Ryanair repülőgépe szombaton, késő este landolt Budapesten. A leszállást követően a család azonban hiába kereste csomagját a bőröndátvételnél, az nem volt sehol.

Addig vártam, amíg le nem zárták a fotocellás ajtókat. Elmentem reklamálni az elveszett poggyászok pultjához, ide-oda irányítottak, majd azt mondták: menjek csak haza a kislányommal, és hívjam a megadott számokat

- mondta el a lapnak a pórul járt nő, aki hiába telefonálgatott másnap reggel, nem járt sikerrel. Úgyhogy ezt megelégelve végül visszament a reptérre, ahol bár előkerült a táskája, az igen tragikus állapotban volt.

A csomagunk kritikán aluli állapotban volt. Felnyitották és szalaggal leragasztották. A benne lévő ruhákat átforgatták, és ko¬szosan, olajosan visszadobálták a bőröndbe. A tartalma is hiányos volt (...)

- fakadt ki a nő, aki állítása szerint szeretett volna panaszt tenni és jegyzőkönyvet felvenni, azonban elmondása szerint ebben senki nem volt a segítségére. A lap által megszólaltatott szakértő szerint, 

jegyzőkönyv nélkül szinte teljesen esélytelen, hogy valamilyen kártérítést kapjon az utas az eltűnt vagy megsérült csomagja miatt.

Úgyhogy szerinte, ilyen esetekben mindenképp jegyzőkönyvet kell felvetetni, addig nem szabad eljönni a repülőtérről. Állítása szerint, ha kell, hívjunk rendőrt, és tegyünk feljelentést.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Így spórolnak a tanévkezdésen 10 ezreket az élelmes szülők: érdemes kivárni?
Soka úgy gondolják, tesicuccot, őszi cipőt venni most felesleges.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.