17 °C Budapest

Milliós részletek derültek ki Lagzi Lajcsi utazásáról

2016. március 17. 17:10

Március végén hazatér Mexikóból Lagzi Lajcsi, akiről kiderült, hogy az eddigi pletykákkal ellentétben nem ajándékutazáson vesz részt. De mennyibe kerülhet egy 5 fős családnak egy ilyen utazás? Mutatjuk a részleteket.


A napokban felröppent a hír, hogy Lagzi Lajcsi Mexikóba utazott. Sokan azt hitték, hogy menekül, de azóta kiderült, hogy március végén hazatér a zenész. A legújabb bulvárhírekből pedig több új érdekes részletre is fény derült az üggyel kapcsolatban.

A pletykákkal ellentétben kiderült például, hogy Lagzi Lajcsi és családja nem az önéletrajzi könyvért kapott ajándékutazáson vesz részt. De fontos részlet az is, hogy Galambos Lajos értesítette a hatóságokat arról, hogy külföldre megy.

Akárhol is tartózkodik Galambos Lajos, fel tudja venni velem a kapcsolatot. Egyébként nincs érvényben korlátozó intézkedés vele szemben. Ha akar, még az űrbe is felrepülhet.

- nyilatkozta a Blikknek korábban Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

A lap szerint ennek ellenére a hatóságok mégis úgy győződtek meg arról, hogy Lajcsi külföldre ment, hogy becsengettek hozzá és újabb razziát tartottak otthonában.

Frölich Krisztián ügyvéd szerint a családot annyira megviselték a hatósági ügyek, hogy azért utaztak el, hogy kipihenjék ezt. Lagzi Lajcsi barátja szerint azonban a zenész naphosszat egyedül sétálgat a tengerparton, vagy a laptopja előtt ül, a családja pedig napozik.

A zenészt és feleségét, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával tavaly ősszel tartóztatták le. Lajcsi januárban szabadult a börtönből. Az érintettek pedig jelenleg szabadlábon védekezhetnek.

Menyibe kerülhet egy ilyen utazás?

A legfrissebb felmérések szerint a magyarok ritkán mennek 4 napnál hosszabb utazásra a legtöbben pedig inkább autóval indulnak útnak. A külföldi úticélok közül is inkább közelebbi helyeket választjuk, mint például: Bécs, Prága, Róma vagy Párizs.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ezzel szemben Lagzi Lajcsi és családja Mexikóba utazott ráadásul nem is rövid időre. Amennyiben pedig igaz a hír, hogy Lajcsi és családja nem egy ajándékutazáson vesznek részt, akkor jogosan merül fel a kérdés: vajon mennyibe kerül egy ilyen utazás az egész családnak?

Körbezenéztünk az utazási irodák ajánlatai között, találtunk 14 napos utat 600 ezer/fő áron, de akadt olyan Mexikói ajánlat is, ahol több mint 400 ezret kérnek el fejenként 7 éjszakért, azonban ezért teljes all inclusive ellátást ígérnek.

De az akciós tavaszi ajánlatok is legalább 300 ezer forintba kerülnek fejenként 7 éjszakára teljes ellátással. Vagyis, ha 5 fővel számolunk és legalább 2 héttel, akkor

közel 3 millió forintba kerülhet Lagzi Lajcsinak és családjának, hogy kipihenjék az elmúlt időszak fáradalmait Mexikóban.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm