2020. november 29. vasárnap Taksony

Így úszhatod meg fillérekből a családi korcsolyázást: rengeteg az ingyenes lehetőség


Végre itt a téli szünet, sok szülő kivette a december 27-ét és 28-át is, vagyis több, mint egy hét áll a családok rendelkezésére , hogy kipihenjék 2018 fáradalmait, felöltődjenek és ezzel együtt minőségi időt töltsenek együtt. Viszont a karácsonyi időszak igencsak megterheli a családi költségvetést: az ajándékok, a nagybevásárlás mind mind jelentős anyagi terhet ró a családokra. Viszont néhány helyen ingyen is korizhat a család, vagyis ha mindenkinek van korcsolyája, egy fillérbe sem kerül a családi program.

2018-ban a tavalyinál 4 ezer forinttal többet, átlagosan csaknem 47 ezer forintot költenek a magyar háztartások a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódó kiadásokra - derül ki a CIB Bank kutatásából. Ugyanakkor arról sem szabad megfeledkezni, hogy korántsem csak a karácsonyi kiadásokra kell költeni decemberben: ott van még a rezsi, sokaknak a lakbér. Anyagilag tehát igencsak megterhelő ez az időszak. 

Épp ezért egy a két ünnep közötti családi program is jelentős anyagi nehézséget jelenthet sokak számára. A jó hír viszont, hogy például egy családi korcsolyázást fillérekből megúszhatunk. Sok helyen ugyanis nem kell belépőt fizetni, pénzt csak akkor kell költeni, ha valakinek nincs korcsolyája, ez esetben pedig mindösze a bérlést kell állni. A teljesség igénye nélkül itt vannak azok a helyek, ahol ingyen lehet korcsolyázni a fővárosban.

A korcsolyabérlésnél általában az alacsonyabb összeg a gyermek, a magasabb összeg pedig a felnőtt méretre vonatkozik.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Indul a karácsonyi roham: tömegek rohanták meg ezekért a Tescót, Lidlt, Spart
Mutatjuk a vásárlók kedvenc termékeit boltláncoként!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS