6 °C Budapest

Ez lehet a kiút a roncstemetőből: csak közben meg eladósodunk

MTI
2018. január 22. 08:30

Szélesedik a kínálat a lakossági ügyfeleknek szánt akciós gépjárműlízing-konstrukcióknál - írja hétfői számában a Világgazdaság.

Tóth Zoltán, a Magyar Lízingszövetség főtitkára a lapnak elmondta, hogy az autópiac bővülésében a lízingpiac fontos szerepet vállal, az új autók eladásainak körülbelül 40 százaléka valamilyen lízingkonstrukció jóvoltából valósul meg. Hozzátette: jól látható a fejlődés, a tavalyi év első kilenc hónapjában elért 23 százalékos növekedés az utolsó három hónapban is megmaradt.

A gépjárműpiac bővülése hozzájárulhat ahhoz, hogy korszerűbbé váljon a magyarországi autóállomány, és a gépkocsik átlagéletkora csökkenjen - emelte ki Tóth Zoltán a Világgazdaságnak.

Tegnap a Das WeltAuto használtautó kereskedő cég írt arról egy közleményben, hogy félő, hogy roncstemetővé váiik az ország a meglehetősen koros, importált külföldi használtautók magas száma miatt.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem