18 °C Budapest
Budapest, 2020. november 7.Utasok szállnak fel egy metrópótló buszra a Nagyvárad téren 2020. november 7-én. Megkezdõdött a 3-as metróvonal rekonstrukciójának utolsó üteme a belvárosi szakaszon, ezért a metró nem jár a Lehel tér és a Nagyvárad tér között, helyette pótlóbuszokkal lehet közlekedni. A vonalszakasz felújítása a tervek szerint másfél évig tart.MTI/Bruzák Noémi

Megvan a dátum! Hamarosan tényleg búcsút mondhatunk a metrópótlóknak

2022. szeptember 9. 09:05

Öt évvel ezelőtt  kezdődött az M3-as metróvonal felújítása, most kiderül, várhatóan mikor használhatják újra az utasok a teljes szakaszt anélkül, hogy buszra kelljen ülniük.

2017. november 6-án kezdődött az M3-as metróvonal felújítása, a hvg.hu megkérdezte a BKK-t, mennyire távoli még a befejezés, azaz hogy újra átszállás nélkül vigyen minket a metró Újpest-Központtól Kőbánya-Kispestig.

A válasz szerint jelenleg az M3-as metró középső szakaszán, a Kálvin tér és a Göncz Árpád városközpont között dolgoznak a szakemberek, emellett zajlik a Nagyvárad téri és a Lehel téri állomások átépítése. Az M3-as metró felújítása 2023 tavaszán fejeződik be a jelenlegi tervek szerint. Vagyis közel 5 és fél évvel azután, hogy a felújítást megkezdték.

NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 28. szerda
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?