7 °C Budapest

Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. június 30.)

2020. június 30. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2020. június 30.

Névnap

Pál

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 356.43 Ft
USD: 317.30 Ft
CHF: 333.32 Ft
GBP: 390.14 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 36517.17
OTP: 11460 Ft
MOL: 1866 Ft
RICHTER: 6630 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Június 30. kedd: A sok napsütés mellett főként a Dunántúlon, illetve az északi megyékben gomolyfelhők képződnek. Számottevő csapadék nem valószínű, de néhol futó zápor előfordulhat. A nyugati, délnyugati szelet elsősorban az északi tájakon olykor élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között várható. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő.

Július 1. szerda: A derült időt követően többnyire gyenge, a Dunántúl nyugati részén erőteljesebb gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, utóbbi területre délutántól besodródhat egy-egy zápor, zivatar, másutt csapadék nem várható. A délies szél általában mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Július 2. csütörtök: Nagyrészt napos időre, majd erősödő gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. Hajnaltól az Északi-középhegység térségében elszórtan, délutántól már több helyen - délen később, és valamivel kisebb eséllyel - várható zápor, zivatar. A Dunántúlon a szél északnyugatira, északira fordul, másutt déliesről változó irányúra vált. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 35 fok között alakul, délen lesz a legmelegebb.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Hétfő délelőtt még jobbára száraz utakon autózhatunk, majd a déli órákban északon, északnyugaton, később pedig másutt is várható záporok, zivatarok, néhol, felhőszakadás is lehet. Emiatt vizesek, csúszósak lesznek az utak, helyenként vízátfolyás, vagy villámárvíz miatti áradás nehezítheti a közlekedést. Az északnyugatira forduló szélnek erős, viharos lökései lesznek, ez iránytartási problémát okozhat. Emellett hazánk nagy részén még rendkívül meleg időre készülhetünk, fogyasszunk sok folyadékot, tartsunk a déli órákban pihenőt vezetés közben.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Melegfront jellegű hatás várható. A fokozott feszültségérzés fejfájáshoz, álmatlansághoz, a teljesítőképesség csökkenéséhez vezet.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem