2019. november 20. szerda Jolán

Ennyit kaphat Timi Andy Vajna hagyatékáért: jó időre lelép az országból


Az Andy Vajna tárgyainak decemberi árveréséből származó bevétel egy részét jótékony célokra ajánlja fel az özvegy.

Több mint 50 millió forint gyűlhet össze Andy Vajna hagyatékának decemberi árverésén - írja a Blikk azok után, hogy a producer özvegye a TV2-n elmondta: árverésre bocsátotta Andy Vajna kedvenc tárgyait. Vajna Tímea elmondta, hogy a bevételből a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központja is részesül.

Vajna Tímea a Blikknek elárulta azt is, hogy az árverésre kerülő tételek közül számára az extrákkal felszerelt Bentley Continental GTC a legkedvesebb, mert, mint mondta: még benne van Andy szivarfüstjének illata, és a kaliforniai tengerpart levegőjét is érzem benne.

Van néhány tárgy, amitől viszont nem akar megválni a producer özvegye. Vajna Tímea erről már a Borsnak beszélt. Ezek között van néhány fotóalbum, amelyben a közös emlékeiket gyűjtötték, az Andy Vajna védjegyévé vált napszemüveg, illetve a jegygyűrű, amelyet Vajna Tímea elmondása szerint egy ideje már nem hord, hanem széfben tart.

Vajna Tímea mindkét lapnak megerősítette, hogy hosszú időre elhagyja az országot, mert a férje halála után környezetváltozásra van szüksége.

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 895 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (72 095 Ft/hó; THM 9,96%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az OTP (80 275 Ft/hó; THM 13,79 %) ajánlata, de érdemes megnézni az K&H és az Erste ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Így segíti mellőzött pályatársait a Mi kis falunk sztárja
Egymást érik az új magyar fikciós tartalmak, melyeknek szükségük van színészekre.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS