21 °C Budapest
Nevetséges áron vonatozhatsz Erdélybe ezzel a trükkel: mutatjuk, mit kell nézni

Nevetséges áron vonatozhatsz Erdélybe ezzel a trükkel: mutatjuk, mit kell nézni

2019. július 3. 19:00

A MÁV-START július elejétől a Bécs-Budapest-Kolozsvár viszonylatú Transilvania EuroCity vonatra az eddig csak másodosztályra értékesített, kedvező árú SparDay jegyeket első osztályra is elérhetővé teszi. A jegyek a menetdíjat és a helybiztosítást is tartalmazzák, azonban korlátozott számban kaphatók.

A SparDay jegyek Nagyváradra, illetve Kolozsvárra történő utazásoknál vásárolhatók meg a vonat következő magyarországi megállási helyein: Budapest, Hegyeshalom, Mosonmagyaróvár, Győr, Tatabánya, Szolnok és Püspökladány.

Az első osztályú SparDay jegyek ára Budapestről, Szolnokról és Püspökladányból 29 euró, Hegyeshalomból, Mosonmagyaróvárról, Győrből és Tatabányáról pedig 39 euróért kapható. Az új kedvezményes jegyeknek köszönhetően jelentős árcsökkenés tapasztalható az eddig elérhető legalacsonyabb első osztályú menetdíjhoz képest: például egy Budapest-Kolozsvár oda útra szóló utazás az eddigi 51,70 euró helyett 29 euróért megvalósítható.

A kedvezményes első osztályú jegyek bevezetésével egy időben a Transilvania EuroCityben az osztrák vasút modern megjelenésű, kényelmes és tágas, bőrülésekkel rendelkező, fülkés első osztályú kocsijai közlekednek a teljes Bécs-Kolozsvár útvonalon, ezzel javítva a szolgáltatási színvonalat.

NEKED AJÁNLJUK
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?