26 °C Budapest
Ennyit késnek a vonatok Magyarországon: itt a lista

Ennyit késnek a vonatok Magyarországon: itt a lista

2017. október 4. 09:00

2012 és 2013-ban a Magyarországon közlekedő vonatok közel 20 százaléka késett. Ez a tendencia azonban változni látszik, mivel a tavalyi és idei adatok szerint a vonatok pontossága 90 százalék körül van - írja a HVG.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kiadta a vonatok pontossági statisztikáját 2012-től. Ezekből jól látszik, hogy az elmúlt 5 évben az évenként leközlekedett vonatok száma 1 millió körül mozog. 2012-ben és 2013-ban azonban csupán a vonatok 80 százaléka volt pontos. Az eddigi legjobb eredményt 2016-ban érték el a mozdonyok, akkor ugyanis 90 százalék fölött érkeztek időben. Az idei évben jelenleg az első féléves adatok érhetők el, amik valamivel több, mint 10,86 százalékos késést mutatnak.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?