15 °C Budapest
Népszerű kedvezménytől búcsúzhatnak a MÁV utasai

Népszerű kedvezménytől búcsúzhatnak a MÁV utasai

2017. augusztus 24. 16:00

Idén is népszerűek a magyar railpassok. A 30 napig érvényes változat szeptember 1-jéig, a 15 napos szeptember 16-ig még megvásárolható. Vakáció bérletekkel a diákok egészen szeptember végéig korlátlanul utazhatnak a vasúttársaság belföldi járatain, másodosztályon.

Még nincs vége a vakációnak, a vasúttársaságnál pedig még koraősszel is kitart a nyári kedvezményes időszak: azoknak a diákoknak, akik a következő egy-másfél hónapban belföldi programokat, utazásokat, kirándulásokat terveznek, érdemes kihasználniuk a pénztárcabarát Vakáció bérletek nyújtotta lehetőségeket.

A még néhány napig elérhető 30 napos bérlet 15900 forintba kerül, és szeptember 30-ig korlátlan utazást biztosít a MÁV-START, illetve a GYSEV teljes belföldi hálózatán, másodosztályon. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonat - például InterCity - használatához a felárat meg kell fizetni, gyorsvonati pótjegyet viszont nem kell váltani. 

A 15 napos bérlet 9900 forintba kerül, és szeptember 16-ig lehet megvásárolni - természetesen nem csak pénztárban, hanem automatából vagy akár online is. Ráadásul internetes vásárlás esetén 3 százalékkal olcsóbb, ha az otthoni kinyomtatását vagy mobiltelefonon, esetleg a laptop képernyőjén való bemutatását választjuk. A 15 napig érvényes Vakáció bérletet 2017 nyarán vezette be a vasúttársaság, de már most legalább olyan népszerű, mint a többi változat: a Vakáció bérletekből eddig csaknem 25 százalékkal több fogyott, mint a múlt év hasonló időszakában.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?