8 °C Budapest
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.09.26)

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.09.26)

2016. szeptember 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.09.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.09.26).

36 órás előrejelzés

Hétfőn is folytatódik a változóan napos-felhős, nyugodt kora őszi idő, csapadék nem valószínű. A légmozgás továbbra is gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban 3-9 fok várható, de a fagyzugos völgyekben talajmenti fagy is előfordulhat, valamint helyenként átmenetileg pára- és ködfoltok is kialakulhatnak. Délután 18-22 fokot mérhetünk.

Kedden reggel is változóan felhős időre ébredhetünk, de csapadék továbbra sem valószínű. A szél gyenge marad. Foltokban pára, köd átmenetileg kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn alapvetően száraz utakra számíthatnak az útnak indulók. Hajnalban foltokban pára, köd okozhat átmenetileg korlátozott látási viszonyokat. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn sem lesz front térségünkben, a nyugodt időben szervezetünk pihenhet, regenerálódhat. Érdemes lesz minél több időt a szabadban tölteni, kihasználni a szép, őszi időt. Napközben jó közérzetre, kellemes hőérzetre számíthatunk. A hűvös hajnal miatt azonban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A nagy napi hőingás megterheli szervezetünket, ez elsősorban vérnyomás panaszokat okozhat. Öltözzünk rétegesen, nagy lesz a megfázásveszély!

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?