Végleg eltűnik a magyar utakról a legendás kúthálózat

Végleg eltűnik a magyar utakról a legendás kúthálózat

2016. augusztus 1. 13:33

Befejeződött az Agip benzinkutak MOL általi megvásárlása Magyarországon és a régió több országában. A lépés hozzájárul a MOL régiós tejeszkedéséhez, a vállalat egy vezetője nem zárja ki, hogy a jövőben újabb kutakat vesznek majd meg.

Lezárult az Agip és az Eni logós benzinkutak megvásárlása Magyarországon - jelentette be Fasimon Sándor, a MOL magyországi ügyvezető igazgatója.

A vezető elmondta, hogy a 173 magyarországi Agip kút átvételével 500-nál is többre emelkedett a MOL által üzemeltetett benzinkutak száma Magyarországon.

A tranzakció érint további 450 benzinkutat külföldön, mellyel kapcsolatban az ügyvezető igazgató hozzátette, hogy az elmúlt évek közép-európai terjeszkedésének mértékét jól szemlélteti, hogy

Prágából és Kassáról is el lehet jutni a Fekete-tenger partjára, csak MOL kutakon tankolva.

A tranzakció technikailag az ENI Hungária Zrt. tulajdonoscseréjével jött létre, annak pontos értéke üzleti titok - hangzott még el a sajtótájékoztatón.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22