3 °C Budapest
Még nem tudod, hol nyaralsz? Ezeket az utakat nem késő lefoglalni

Még nem tudod, hol nyaralsz? Ezeket az utakat nem késő lefoglalni

2016. július 17. 15:32

Ugyan a főszezon alatt már kevés olcsó repülőjegyes utat találunk, azonban az utószezon és az őszi utak még mindig jutányos áron lefoglalhatók. Nem árt viszont sietni a repülőjegyek megvásárlásával, mert az árak hamarosan nőhetnek. Van persze olyan időszak, amit érdemes lesz elkerülni, mivel akár másfélszeresét is fizethetjük ilyenkor.

Aki most szeretné lefoglalni a nyaralását, még mindig nincs elkésve, ugyanis több, tipikus tengerparti nyaralóhelyre még találhatunk last minute jegyeket. A repjegy.hu ajánlatai között böngészve

  • Máltára,
  • Ciprusra,
  • Mallorcára és
  • Grand Canariára is találunk 30-40 ezer forint körüli jegyeket.

Ezek az ajánlatok azonban már nem a főszezonra, hanem tipikusan az utószezonra vonatkoznak, vagyis szeptemberi utazásról van szó. Ugyan elsőre úgy tűnhet, hogy ekkor már nem érdemes tengerpartra utazni, azonban ezeken a helyeken a jó klímának köszönhetően még ekkor is jó idő van, sőt, aki a 35 fok körüli hőmérsékletet már elviselhetetlennek tartja, a szeptemberi utazással ezt is elkerülheti. Attól viszont ilyenkor sem kell tartani, hogy nagyon hideg lenne, és a déli elhelyezkedés miatt a nap is erős ezeken a szigeteken.

Nemcsak tengerpartra érdemes most foglalni

Nemcsak a tengerparti nyaralást érdemes most lefoglalni, ugyanis az őszi hétvégékre (vagy akár teljes hétre) a fapados társaságok ajánlatai között még most is találunk jó áron repülőjegyeket. Ha viszont kifejezetten az őszi szünet idejére foglalnánk, akkor azt láthatjuk, hogy a légitársaságok erősen megnyomták a tintát a papíron, mivel

nem ritka, hogy másfélszeres áron tudunk csak foglalni, így egy-két héttel november 1-je előtt vagy után sokkal olcsóbb jegyekre is bukkanhatunk.

Bármelyiket is válasszuk, nem érdemes sokat várni a foglalással, ugyanis az árak hamar megindulnak felfelé, ahogy egyre többen érdeklődnek ezek iránt.

Ha szeptemberben utaznánk, akkor a sok múzeummal kecsegtető helyekből ezeket érdemes megnézni, itt fejenként 30-40 ezer forintos jegyeket találhatunk:

  • Madridba,
  • Barcelonába,
  • Londonba,
  • Moszkvába,
  • Varsóba vagy
  • Rómába is.

Ezek alapvetően egy hét hosszúságú utak, amelyeknél érdemes figyelembe venni, hogy a szálláshelyek árai között nagy eltérések lehetnek. Tipikusan olcsó szállást inkább a kelet-európai országokban találhatunk, de méretéből adódóan a déli országok nagyvárosaiban is lehet jó ajánlatokat találni.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06