15 °C Budapest

Még nem tudod, hol nyaralsz? Ezeket az utakat nem késő lefoglalni

2016. július 17. 15:32

Ugyan a főszezon alatt már kevés olcsó repülőjegyes utat találunk, azonban az utószezon és az őszi utak még mindig jutányos áron lefoglalhatók. Nem árt viszont sietni a repülőjegyek megvásárlásával, mert az árak hamarosan nőhetnek. Van persze olyan időszak, amit érdemes lesz elkerülni, mivel akár másfélszeresét is fizethetjük ilyenkor.

Aki most szeretné lefoglalni a nyaralását, még mindig nincs elkésve, ugyanis több, tipikus tengerparti nyaralóhelyre még találhatunk last minute jegyeket. A repjegy.hu ajánlatai között böngészve

  • Máltára,
  • Ciprusra,
  • Mallorcára és
  • Grand Canariára is találunk 30-40 ezer forint körüli jegyeket.

Ezek az ajánlatok azonban már nem a főszezonra, hanem tipikusan az utószezonra vonatkoznak, vagyis szeptemberi utazásról van szó. Ugyan elsőre úgy tűnhet, hogy ekkor már nem érdemes tengerpartra utazni, azonban ezeken a helyeken a jó klímának köszönhetően még ekkor is jó idő van, sőt, aki a 35 fok körüli hőmérsékletet már elviselhetetlennek tartja, a szeptemberi utazással ezt is elkerülheti. Attól viszont ilyenkor sem kell tartani, hogy nagyon hideg lenne, és a déli elhelyezkedés miatt a nap is erős ezeken a szigeteken.

Nemcsak tengerpartra érdemes most foglalni

Nemcsak a tengerparti nyaralást érdemes most lefoglalni, ugyanis az őszi hétvégékre (vagy akár teljes hétre) a fapados társaságok ajánlatai között még most is találunk jó áron repülőjegyeket. Ha viszont kifejezetten az őszi szünet idejére foglalnánk, akkor azt láthatjuk, hogy a légitársaságok erősen megnyomták a tintát a papíron, mivel

nem ritka, hogy másfélszeres áron tudunk csak foglalni, így egy-két héttel november 1-je előtt vagy után sokkal olcsóbb jegyekre is bukkanhatunk.

Bármelyiket is válasszuk, nem érdemes sokat várni a foglalással, ugyanis az árak hamar megindulnak felfelé, ahogy egyre többen érdeklődnek ezek iránt.

Ha szeptemberben utaznánk, akkor a sok múzeummal kecsegtető helyekből ezeket érdemes megnézni, itt fejenként 30-40 ezer forintos jegyeket találhatunk:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

  • Madridba,
  • Barcelonába,
  • Londonba,
  • Moszkvába,
  • Varsóba vagy
  • Rómába is.

Ezek alapvetően egy hét hosszúságú utak, amelyeknél érdemes figyelembe venni, hogy a szálláshelyek árai között nagy eltérések lehetnek. Tipikusan olcsó szállást inkább a kelet-európai országokban találhatunk, de méretéből adódóan a déli országok nagyvárosaiban is lehet jó ajánlatokat találni.

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem