18 °C Budapest
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.06.13)

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.06.13)

2016. június 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.06.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.06.13).

36 órás előrejelzés

Hétfőn a napos időszakok mellett, továbbra is előfordulhat többfelé eső, zápor, helyenként zivatar. Nagyobb mennyiségű csapadék a délkeleti tájakon valószínű. A légmozgás általában gyenge, mérsékelt marad, csak helyenként élénkül fel átmenetileg a szél. Hajnalban 10-16, a délutáni órákban 19-25 fok várható.

Kedden már több napsütés ígérkezik, elszórtan várhatóak záporok, zivatarok. A megélénkülő, nyugaton néhol megerősödő északnyugati szélben 22-27 fok közé melegedhet a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn a napos időszakok mellett még több helyen kell számítani esőtől, záporoktól, helyenként zivataroktól vizes, csúszós útszakaszokra. Zivatarok környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, valamint átmenetileg az erős széllökések ronthatják a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn már nem érvényesül térségünkben fronthatás. A többfelé még felhős, csapadékosabb időben álmosabbak, lehangoltabbak lehetünk, napközben koncentrációs zavarok jelentkezhetnek. A csapadékosabb időben ugyanakkor csökkent a pollenterhelés.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?