18 °C Budapest
Londonba indul a relytélyes busz: közvetlen az elérés Miskolcról

Londonba indul a relytélyes busz: közvetlen az elérés Miskolcról

2016. május 3. 17:07

Rejtélyes londoni buszjárat indult Miskolcról, amit egy magáncég szervez. Jegyet csak kevés helyen vehetünk a járatra - írja a Boon.hu beszámolójára hivatkozva a Napi.hu.

A brit fővárosba induló busz sokakat meglepett a miskolci buszpályaudvaron, ám a viszonylatról még az információn sem tudtak tájékoztatást adni. Hétfőn, szerdán és péntekenként indul a londoni járat a Búza téri buszpályaudvarról, ám hétfőn a járat nem érkezett meg a menetrend szerint és utasoknak sem volt nyoma. A buszpályaudvaron az információs pultnál sem tudtak felvilágosítást adni. Elmondásuk szerint, magáncég végzi ezt a szolgáltatást, így semmiről nem tudnak. A szolgáltatócég ügyfélszolgálatán elárulták: jegyet vásárolni csak szerződött utazási irodákban lehet.

Végül a Volánbusz Zrt. Kommunikációs és Marketing Irodáján derült ki: az új járat a szlovákiai Eperjesről (Presov) indul, Kassa érintésével Budapesten, majd Pozsonyon és Bécsen keresztül éri el végső állomását, Londont. Mivel az útvonal Miskolc érintésével került kialakításra, a cél az volt, hogy a környéken lakóknak ne kelljen Budapestre utazniuk ahhoz, hogy fel tudjanak szállni a Londonba tartó autóbuszra. A járat március elsejétől közlekedik, a jegy ára - csak oda - 9900 forint, oda-vissza pedig 18 900 forint. A busz a menetrend szerint több mint egy nap alatt ér célba.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?