Melyik lett Az Év Fürdője idén Magyarországon?

Melyik lett Az Év Fürdője idén Magyarországon?

MTI
2015. október 8. 12:22

A hajdúszoboszlói Hungarospa lett az Év Fürdője az idén első alkalommal megrendezett közönségszavazáson, amelyen 170 ezer szavazat érkezett a 200 magyarországi fürdőre - közölte a Magyar Fürdőszövetség csütörtökön.

A fürdők három kategóriában indultak: Az Év Fürdője 2015., Az Év Feltörekvő Fürdője 2015. és A Helyiek Kedvenc Fürdője 2015., minden kategóriában a 15 legkedveltebbet emelték ki.

2015-ben Az Év Fürdője a hajdúszoboszlói Hungarospa lett, amely az ország, és egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, 30 hektáros területen 6200 négyzetméteres vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. Budapesten a legkedveltebb fürdő az Aquaworld Resort Budapest lett.

Az Év Feltörekvő Fürdője címet idén a Szolnok megyei Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ szerezte meg, amely országosan talán még kevésbé ismert, de az elmúlt évtized tudatos és átgondolt fejlesztései révén a saját régiójában igen népszerű.

A Helyiek Kedvenc Fürdője címet a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő nyerte el. A Kecskemét közelében található, 2014-ben teljesen megújult fürdő különlegessége az 50 fő befogadására alkalmas rönkszauna.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?