Tényleg véget ér a nyár? Milyen idő lesz a következő napokban?

Pénzcentrum
2015. augusztus 23. 20:06

Kedden egy hidegfront hoz záporokat, zivatarokat, de szerdától felmelegedés kezdődik.

Hétfőn sok-sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható, és a kissé hűvös hajnalt követően 26 és 30 fok közé melegszik a levegő. Ugyanakkor többfelé feltámad a délkeleti szél, nyugaton, északnyugaton erős lökésekre is számítani kell - derül ki az Időkép előrejelzéséből.

Kedd reggelre egy hidegfront érkezik, melynek következtében nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé számíthatunk már az éjszakai, hajnali óráktól záporokra, zivatarokra, ezzel együtt pedig északnyugatira fordul a szél, mely megélénkül, megerősödik, zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. A megnövekvő felhőzet miatt enyhébb lesz a hajnal, a legalacsonyabb hőmérséklet 13 és 19 fok között alakulhat, majd napközben már csak a keleti, délkeleti, déli tájakon mérhetünk 26-29 fok közötti maximumokat, máshol a frontnak köszönhetően csak 20 és 24 fok közé melegedhet a levegő. Viszont ez a front gyorsan áthalad felettünk, és az esti órákban már el is hagyja térségünket kelet felé.

A részletes előrejelzéshez KATTINTS IDE!

Szerdától határozott javulás veszi kezdetét, megszűnik a csapadék, egyre több napsütésre van kilátás, és napról napra melegszik az idő. Szerdán 25 és 30 fok közötti maximumokra számíthatunk, de a hét második felében egyre többfelé mérhetünk majd 30 fok feletti csúcsértékeket.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem