Extrém és luxustáborok: ide mehet idén a gyerek

Extrém és luxustáborok: ide mehet idén a gyerek

2015. június 7. 07:02

DJ tábor vagy nyelvtanulás Bécsben? Rengeteg extrém és különleges tábor közül választhatunk idén a gyerekeknek, a felhozatal hatalmas, csak bírja a pénztárcánk.

A nyár nagy kérdése, hol töltse a gyerek a vakációt? Nem kell aggódnunk, a választék miatt, biztos találunk saját gyermekünk érdeklődésének megfelelő tábort. Idén leginkább az extrém és a luxustáborok hódíthatnak, derül ki a Táborfigyelő legújabb felméréséből. A portál 250 szülőt kérdezett arról, hol táboroznak idén a gyermekeik és erre mennyit hajlandóak költeni.

Milyen táborokat keresünk 2015-ben?

A válaszadók közel felének a napközis és az ottalvós táborok is egyaránt megfelelnek. A szülők jellemzően ár-érték alapján döntenek, általában a gyermek érdeklődése dönti el, hogy milyen tábort választanak.

Mind az ottalvós mind a napközis táborok között a szülők a tavalyi árakhoz képest valamivel magasabb árkategóriát jelöltek meg idén, azaz többet hajlandóak erre költeni. Az ottalvós táboroknál a legtöbben, 100-ból 38-an, a 20 és 30 ezer forint közötti táborokat keresik. Míg a napközis táboroknál a válaszadók 57 százaléka 10 és 20 ezer forint között keresgél.

Idén egyre inkább terjednek az extrém táborok, amik jelentősen megosztják a válaszadó szülőket. Bár 29 százaléknak érdekelné gyermekét a különleges téma, 17 százalék mégis azt válaszolta, hogy az érdeklődés ellenére sem engedné el gyermekét ilyen táborba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

2015 a luxus és extrémtáborok éve lehet, megnéztük a kínálatot, van miből válogatni:

Bár már elkezdődött a június, a Pénzcentrum körképe szerint a legtöbb táborba még vannak szabad helyek.
 • Lovastábor:
  A lovaglást ígérő táborok kínálata széles, rengeteg helyszín közül válogathatunk. Árban találunk egészen kedvezőt, ahol 5 napért 28 ezer forintot kérnek, de akadt olyan is ahol 7 napot tölthet el egy gyermek 92 ezer forintért.
 • Főzőtábor:
  A nagy érdeklődésre való tekintettel kezdő, haladó és mester szintek közül is válogathatunk gyermeküknek, találunk 7 napos tábort 38 ezer forintért, de van Budapesten 5 napos bejárós tábor 48 ezer forintért is.
 • Repülőtábor:
  Az 5 napos bejárós tábort Budaörsön keressük, ez 55 ezer forintba kerül, a gyerekek a tábor folyamán nem csak elméletben, de gyakorlatban is átélhetik a repülést.
 • Horgásztábor:
  Alap horgásztudással rendelkező gyermekeket várnak például a Tisza tónál, ahol 5 napot tölthetnek el a kisebbek, összesen 65 ezer forintért.
 • Golftábor:
  A golf apró kedvelőinek is találtunk tábort Balatonudvariban. 7 napot tölthetnek el a gyerekek 69 ezer forintért, ahol megismerkedhetnek a golf szabályaival és versenyezhetnek is a játékban.

   

 • Zenei tábor
  A gitár mellett ma már találni DJ tábort is. A gyermekek először megismerhetik a diszkózás történetét majd a keverőpultot az erősítőket és a hangfalakat is. A gyakorlatban pedig megtanulhatják, hogyan kell dalokat összeilleszteni, átkeverni. Mindezt 7 nap alatt 78 ezer forintért.
 • Bécsi nyelvi tábor:
  A nyelvórákkal összekötött interaktív programok 15 napig tartanak Bécs belvárosában, ahová vonattal érkeznek a gyerekek. Ennek boros ára van: 180 ezer forint.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?