-5 °C Budapest

Érintőkártyával is fizethetünk a balatoni luxusfesztiválon

2015. május 29. 18:02

Idén is fizethetünk egy érintéssel a legnagyobb fesztiválokon, így a Balaton Soundon is - tudta meg a Pénzcentrum a szervezőktől.

Hivatalossá vált a 9. MasterCard Balaton Sound fesztivál végleges programja. A Zamárdiban július 8 és 12 között megrendezésre kerülő zenei rendezvényre minden eddiginél több teraszt, vízparti stéget, lounge-ot, koktélbárt és partihelyszínt ígérnek a szervezők. Sőt, egy jachton is lesznek rendezvények.

A fesztivál hivatalos fizetőeszközei − a fesztiválkártyák mellett − a MasterCard PayPass egy érintéssel működő bankkártyák, melyek gyors és egyszerű készpénzmentes fizetést biztosítanak, hiszen fizetéskor csupán hozzá kell érinteni őket a kártyaolvasó terminálhoz.

Azoknak a kártyabirtokosoknak, akik elviszik magukkal a saját, egyérintéses kártyájukat a rendezvényekre, fesztiválkártyát sem kell kiváltaniuk: már meglévő MasterCard vagy Maestro egyérintéses kártyájukkal a fesztiválokon ugyanúgy fizethetnek, mint a hétköznapi vásárlásoknál.

A MasterCard Balaton Sound fesztiválra napijegyek 12-15 ezer forintos áron kaphatók, a bérletek 44 900 - 49 900 forintba kerülnek. VIP napijegyeket 30 ezer forintért, míg VIP bérleteket 70-80 ezer forintért vásárolhatunk.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 8. szerda
Aranka
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?