Ezeket a helyeket érdemes most elkerülni Budapesten

Ezeket a helyeket érdemes most elkerülni Budapesten

2015. május 26. 17:05

A BKK régi adósságát törlesztette és táblázatba foglalta a Budapesten zajló, forgalomkorlátozásokkal járó útfelújítási munkálatokat és azok ütemezéseit.

A közzétett táblázat a közúti korlátozások mellett a tömegközlekedési járatokat érintő változásokat is tartalmazza, melynek köszönhetően a fővárosban közlekedők, akár hetekkel előre megtervezhetik, hogy mely útszakaszok elkerülése érdemes egy-egy időszakban, illetve mely tömegközlekedési eszközök helyett szükséges mást választani. A kilenc oldalas táblázat az aktuális, hetente frissített információkat tartalmazza kerületenként, a dátum megjelölésével. Ide kattintva tekinthető meg.

A BKK azt ígéri, hogy hamarosan elkészül modern, interaktív térképes keresőjük is, amin a már megvalósult és folyamatban lévő fejlesztéseikről tájékozódhatunk. Addig is, ajánljunk a REsource magazin és a Portfolio infografikáját, mely a fontosabb, jelenleg zajló útépítéseket mutatja be.

 

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?