19 °C Budapest

Ajjaj, rohamosan fogynak a Sound-jegyek, szállások

2015. május 7. 20:05

Érdemes sietni: már csak pár tucat “early bird" jegy van a MasterCard Balaton Sound - Tiesto-val és Oliver Heldens nagyszínpados fellépésével fémjelzett - nulladik napjára, miközben egyre szaporodik a fellépők száma a fesztiválra. Az újonnan bejelentett nemzetközi fellépők, így - többek között - a Leftfield, a Claptone Immortal Live, A-Trak, a Rae Sremmurd mellett ott vannak a legizgalmasabb hazai produkciók is: a Halott Pénz, a Punnany Massif, a Welhello, az Irie Maffia, a Brains és sokan mások...

Újabb nevekkel jelentkezik a MasterCard Balaton Sound, miközben az a hír járja, hogy már alig van kedvezményes árú jegy a fesztivál nulladik napjára. Az új fellépők közt ott a Soundra élő szettel érkező Jan Blomqvist, akit jelenleg a berlini minimal-színtér egyik legtehetségesebb előadójaként jegyeznek. Az utóbbi években már csak Neil Barnes önálló projektjeként működő Leftfield, aki 16 év után idén új lemezzel és turnéval jelentkezik.

Jön a misztikus aranymaszk mögé bújó Claptone, akinek 2012 óta megjelenő slágerei rendre a legmenőbb listák élmezőnyébe landolnak. 2013-ban egy testvérpár alapította a Rae Sremmurd hip-hop duót. Tavaly megjelent No Flex Zone és No Type című kislemezeikkel egyből meghódították Amerikát, de Európában több országban felfigyeltek rájuk.

És érkezik az A-Trak is, a világhírű kanadai DJ-producer, a Fool’s Gold kiadó vezetője, aki a legmenőbb fesztiválok és klubok állandó visszatérője, valamint az élő zenei és trip-hop kísérletezgetések után dupstep zenéivel világhírűvé vált, francia származású Habstrakt is.

Emellett erősödik a magyar sor is, benne a Halott Pénz, a Wellhello, az Irie Maffia, a Brains, a Punnany Massif, az Anima Sound System, a Neo, a Zagar.

A Balaton Sound teljes programja ezzel gyakorlatilag összeállt, május második hetétől a részletes napi bontás is elérhető lesz a fesztivál hivatalos weboldalán.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

És egy szolgálati közlemény: rohamosan fogynak a szálláshelyek is a Sound környékén. Az elmúlt évek teltházas napjai miatt a környék szállásai után is nagy az érdeklődés.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm