15 °C Budapest
Mutatjuk, hol lesznek az új szupertraffipaxok - országos lista!

Mutatjuk, hol lesznek az új szupertraffipaxok - országos lista!

2015. április 7. 16:31

Előkerült egy lista, amelyen elvileg azok a helyszínek találhatók, ahol a rendőrség beveti majd az új szupertraffipaxokat. Mutatjuk, hol lesz érdemes vigyázni!

A Forensis Autóklub megszerezte azt a listát, amelyen állítólag azok a helyszínek szerepelnek, ahová a rendőrség 2015-ben kitelepíti azokat a fix mérőeszközöket, amikkel teljessé válik a VÉDA névre hallgató közúti intelligens kamerahálózat.

A lista feltehetően teljes, mivel ennél több fix mérőeszköz beszerzését pályáztatta meg a rendőrség

- írja honlapján az autóklub.

Némileg ellentmond a lista hitelességének, hogy Jámbor István rendőr alezredes, a Közlekedésrendészeti Főosztály vezetője az Origónak adott interjújában nemrég azt mondta, hogy a helyszínek kiválasztása még folyamatban van, és az engedélyekkel sem megy minden simán.

A rendszerhez tartozó 160 mobil mérőeszközt egyébként már egy hete használják a rendőrök, igaz még csak a sebességtúllépést büntetik, holott ennél jóval többet tud az eszköz. Az egyenként 5,7 millió forint értékű új eszközök az alábbi közlekedés helyzeteket látják majd:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

  • gyorshajtás
  • tilos jelzésen (piros lámpán, sárga lámpán, vasúti átjárón) áthajtás
  • záróvonal átlépése
  • buszsáv használata
  • kötelező haladási iránnyal szembeni közlekedés
  • ha nincs használva a biztonsági öv
  • ha lejárt műszaki
  • ha nincs érvényes kötelező biztosítás
  • ha körözött a kocsi.

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?