15 °C Budapest

Most Te is szavazhatsz kedvenc légitársaságodra!

Pénzcentrum
2014. március 10. 19:36

A 2012-es és 2013-as év sikerei után idén is szavazhatnak az utazók kedvenc légitársaságukra a Repjegy.hu és a Travelo.hu közös szervezésében!

2014-ben a tavalyinál is korábban, már márciustól szavazhatnak az utazók a kedvenc légitársaságukra. Az utasok pontozhatják az utaskísérőket, a fedélzeti ellátást, a menetrendet és az ár-érték arányt. Szöveges beszámolóban pedig részletesen is elmondhatják tapasztalataikat.

A felmérést IDE KATTINTVA érheted el.

A felmérésben tavaly több mint háromezren szavaztak, és közel ezer utazó élt a szöveges értékelés lehetőségével is. 2013-ban "Az Én légitársaságom" címet összesítettben a Qatar Airways nyerte el. Második helyen a Turkish Airlines végzett, harmadik pedig az Emirates Airline lett. A legkedvesebbnek a Jet2.com személyzetét választották, a legjobb menetrenddel a szavazást kitöltők szerint a Finnair, a legjobb fedélzeti ellátással pedig az Emirates Airline rendelkezik. Ár-érték arányt tekintve is a Qatar Airwayst hozták ki az utazók győztesnek! A szavazatok összesítésekor kiderült, hogy az olcsó jegyáraknál a felmérést kitöltők fontosabbnak találták a minőségi fedélzeti kiszolgálást és a légi utaskísérők mosolyát.

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16