3 °C Budapest

Debrecenben már készülnek az idei Virágkarneválra

Pénzcentrum
2013. augusztus 13. 16:33

Hárommillió száraz és élő virág díszíti a 44. Debreceni Virágkarneválon augusztus 20-án felvonuló 16 virágkocsit. A kompozíciók között, a karneváli menetben 23 hazai és külföldi együttest, művészeti csoportot láthat a közönség.

A virágfelvonulást megelőző karneváli héten már augusztus 15-től kiállításokkal, virágbemutatókkal, cseh sörünneppel várják az érdeklődőket - mondta Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője kedden a Debrecenben tartott nemzetközi sajtótájékoztatón.

A Debreceni Virágkarnevál Magyarország egyik legnagyobb, legismertebb rendezvénye: 1966 óta minden év augusztus 20-án, Szent István államalapító király és az új kenyér ünnepén tartják meg.

A Debreceni Virágkarnevál, azonban nem csak egy nap: az utóbbi években egyhetes fiesztává bővült. A gazdag programsorozat hagyományosan a zene, a tánc, a zászlóforgatók és a sztárfellépők jegyében telik.

Több bevált program, a Galiba Gyermekfesztivál - Junior Virágkarnevál vagy a Debrecen Hangja tehetségkutató döntője mellett újdonságok is gondoskodnak a szórakozásról. Például a Baltazár Dezső téri Zöld Labirintuson keresztül a Modem Modern és Kortárs Művészeti Központba belépve Ország Lili labirintusában találhatják magukat az érdeklődők - sorolta a részleteket Bódor Edit.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06