18 °C Budapest

Elütéses baleset és füst a pesti metróban

Pénzcentrum
2013. április 4. 08:05

Üzemzavar miatt az M3-as metró egy hosszabb szakaszán pótlóbuszok közlekednek csütörtök reggel - értesült a Pénzcentrum.hu.

FRISS! A BKK tájékoztatása szerint az M3-as metró szerelvényei 8:43-tól a teljes vonalon közlekednek.

Üzemzavar miatt az M3-as metró Nagyvárad tér, illetve Lehel tér közti szakaszán csütörtök reggel 7 óra 37 perctől pótlóbuszok helyettesítik a kieső metrószerelvényeket. A BKK Zrt. tájékoztatása szerint eddig 45 darab buszt csoportosítottak át a pótlásra. A Lehel tér és Újpest, illetve a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között zavartalanul közlekednek a vonatok.

A metróforgalmat a Kálvin téren elütéses baleset, a Deák Ferenc téren az elsődleges jelentések szerint jelzőberendezés meghibásodása (füstölése) akadályozza.

Mint azt a Pénzcentrum.hu a BKK fődiszpécserétől megtudta a fennakadáson folyamatosan dolgoznak. Helyszíni tudósítónk szerint a pótlóbuszok megállóiban hatalmas tömeg torlódott össze, sokan csak a második-harmadik érkező járműre férnek fel.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 4. szerda
Domonkos, Dominika
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?