Elütéses baleset és füst a pesti metróban

Pénzcentrum
2013. április 4. 08:05

Üzemzavar miatt az M3-as metró egy hosszabb szakaszán pótlóbuszok közlekednek csütörtök reggel - értesült a Pénzcentrum.hu.

FRISS! A BKK tájékoztatása szerint az M3-as metró szerelvényei 8:43-tól a teljes vonalon közlekednek.

Üzemzavar miatt az M3-as metró Nagyvárad tér, illetve Lehel tér közti szakaszán csütörtök reggel 7 óra 37 perctől pótlóbuszok helyettesítik a kieső metrószerelvényeket. A BKK Zrt. tájékoztatása szerint eddig 45 darab buszt csoportosítottak át a pótlásra. A Lehel tér és Újpest, illetve a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között zavartalanul közlekednek a vonatok.

A metróforgalmat a Kálvin téren elütéses baleset, a Deák Ferenc téren az elsődleges jelentések szerint jelzőberendezés meghibásodása (füstölése) akadályozza.

Mint azt a Pénzcentrum.hu a BKK fődiszpécserétől megtudta a fennakadáson folyamatosan dolgoznak. Helyszíni tudósítónk szerint a pótlóbuszok megállóiban hatalmas tömeg torlódott össze, sokan csak a második-harmadik érkező járműre férnek fel.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 23. szombat
Tekla
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM