17 °C Budapest

Elütéses baleset és füst a pesti metróban

Pénzcentrum
2013. április 4. 08:05

Üzemzavar miatt az M3-as metró egy hosszabb szakaszán pótlóbuszok közlekednek csütörtök reggel - értesült a Pénzcentrum.hu.

FRISS! A BKK tájékoztatása szerint az M3-as metró szerelvényei 8:43-tól a teljes vonalon közlekednek.

Üzemzavar miatt az M3-as metró Nagyvárad tér, illetve Lehel tér közti szakaszán csütörtök reggel 7 óra 37 perctől pótlóbuszok helyettesítik a kieső metrószerelvényeket. A BKK Zrt. tájékoztatása szerint eddig 45 darab buszt csoportosítottak át a pótlásra. A Lehel tér és Újpest, illetve a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között zavartalanul közlekednek a vonatok.

A metróforgalmat a Kálvin téren elütéses baleset, a Deák Ferenc téren az elsődleges jelentések szerint jelzőberendezés meghibásodása (füstölése) akadályozza.

Mint azt a Pénzcentrum.hu a BKK fődiszpécserétől megtudta a fennakadáson folyamatosan dolgoznak. Helyszíni tudósítónk szerint a pótlóbuszok megállóiban hatalmas tömeg torlódott össze, sokan csak a második-harmadik érkező járműre férnek fel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?