16 °C Budapest

Luxusújságírók Magyarországon: Dubajból is jönnek

2011. január 17. 20:02

A Qatar Airways a legnagyobb arab légitársaságok közül elsőként indít járatot Budapestre: az ötcsillagos légitársaság 2011. január 17-től heti négy járatot üzemeltet hazánk fővárosa és Katar fővárosa, Doha között. A járatnyitás turisztikai szempontból is fontos esemény, hiszen az új légi járattal az Öböl menti országok mellett számos ázsiai ország, beleértve Indiát, illetve Ausztrália utazói is könnyebben elérhetik a magyar fővárost.

A Magyar Turizmus Zrt. "Új vizeken" c. 2011. évi marketingtervében kiemelt területként szerepel az ún. feltörekvő piacokon - köztük az Arab-öböl térségében - való megjelenés, aktív turisztikai marketingtevékenység végzésével.

Az MT Zrt. vezetése továbbá fontos feladatának tekinti a légi közlekedési szektor szereplőivel való hatékony szakmai összefogást. Ennek jegyében, a Qatar Airways járatnyitásához kapcsolódóan, a Légi Marketing Alap felhasználásával, a térségből - Ausztrália, Omán, Dubaj és Katar - érkező újságírói csoport ismerkedik Budapest turisztikai kínálatával január 17-21. között az MT Zrt. és a légitársaság együttműködésében. Előkészítés alatt van továbbá ugyanebből a térségből négy szakmai tanulmányút is, amelynek keretében mintegy 40 fő utazási irodai szakember és vállalati döntéshozó látogat hazánkba a Qatar Airways járatával.

A mai napon érkező hét fős újságírócsoport tagjai olyan médiumokat képviselnek, mint az ausztrál The Age Newspaper és Luxury Travel Magazine, a katari Qatar Tribune Newspaper és a Qatar Airways Escort, az ománi Crème de la Crème magazine vagy a dubaji Gulf News Newspaper.

A Qatar Airways járatnyitásával összhangban az MT Zrt. további, Arab térségbe irányuló marketingakciókat szervez, amelyek során számít az Arab térségből hazánkba irányuló beutazó turizmusban érdekelt szolgáltatók együttműködésére.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem