Külföldön terjeszkedik a Sziget

2010. december 10. 09:02

A következő években több, az ország határain túli helyszínen is megjelenhet különböző zenei fesztiválokkal a Sziget Kft. Többek között Szlovákiába, Csehország vagy akár Bulgária is szóba kerülhet. Magyarországon a piac telítettsége miatt, pedig már csak tematikus rendezvényekkel, például gasztronómiai fesztiválokkal kívánja a vállalat bővíteni a portfólióját - nyilatkozta Gerendai Károly ügyvezető a Világgazdaságnak.

Az Econet.hu Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló Est Media Group Kft. a napokban vált a Sziget Kft. többségi tulajdonosává, közös nyilatkozatukban pedig az egyik fő célnak a további terjeszkedést tűzték ki.

 


Gerendai Károly elmondta, hogy a nemzetközi terjeszkedést 2011.-ben Horvátországban szeretnék megkezdeni, ahol a tervek szerint augusztus végén rendeznék meg az Adria Sound elnevezésű fesztivált, közel két millió eurós büdzséből. Gerendai hozzáfűzte, hogy gyakorlatilag mindenben megállapodtak a fesztivál helyszínéül szolgáló telek tulajdonosával és már csak a szerződés megkötése van hátra, hogy megkezdődhessen a fesztivál érdemi szervezése.

A Sziget Kft. ügyvezetője a jövőre vonatkozó kihívásnak egyértelműen a külföldi piac meghódítását tartja kézenfekvőnek. Szlovákiából, valamint Csehországból már több megkeresést is kaptak -mondta Gerendai - így minden bizonnyal 2012-13-ban ezen országok felé fordulnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A sziegetesek a magyar piacon már csak a tematikus rendezvényekben látnak fantáziát. Ilyenek lehetnek a szűkebb zenei rétegeket megmozgató rendezvények, vagy például a gasztronómiai fesztiválok.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 19. szombat
Gyárfás
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?