19 °C Budapest

Meglepetés a Tesco-parkolókban

2010. november 22. 12:02

Jövőre 58 Tesco parkolóban helyezik ki a Parking Umbrella nevű reklámeszközt.

A budaörsi áruház parkolójában már most is találkozhatnak a vevők a Parking Umbrella -val: négy reklámeszközt telepítettek a főbejárat közelébe.

A gyártó/üzemeltető Parking Média és a Tesco által kötött megállapodás alapján 2011 folyamán további 58 Tesco parkolóban helyezik ki az eszközöket. Novemberben a cég saját magát hirdeti a felületeken, majd decembertől értékesíti azokat ténylegesen - értesült a mediainfo.hu.

 

Fotó: parkingmedia.hu


A Parking Umbrella (parkoló esernyő) a gyártó szerint kettős szerepet tölt be: miközben autóinkkal alá tudunk állni, (nyáron árnyékot ad, véd az esőtől, télen a hótól), a külső és belső felületeire 30m2-es molinó helyezhető ki.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Pénzcentrum vélemény
A különleges magyar szabadalom inkább reklámeszközként, mintsem autóvédőként funkcionálhat. A képek tanúsága szerint ugyanis vagy autónk elejét, vagy hátulját védheti, és leginkább a tűző nap ellen lehet hasznos. Amikor egymást érik a parkolóban a járművek, hiába tolatunk az ernyő alá, valószínűleg bajosan tudjuk odatolni a bevásárlókocsit.

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 15. 16:30