12 °C Budapest

BKV-val a Forma 1-re: olcsón és gyorsan

2010. július 28. 17:32

A BKV Zrt. idén is segít az érdeklődőknek eljutni a Forma 1-re. A közlekedési társaság a verseny ideje alatt - 2010. július 30-31 (péntek-szombat) és augusztus 1. (vasárnap) - az Örs vezér teréről a Gödöllői HÉV-vel, az Árpád hídtól pedig autóbuszokkal biztosítja a Hungaroringre látogatók közlekedését.

A Forma 1-es pálya a Gödöllő állomásig közlekedő HÉV szerelvényekkel érhető el, amelyek azonban nem állnak meg a Hungaroring megállóhelyen. Szilasliget megállóhelytől gyalogosan, Mogyoród állomástól buszjárattal közelíthető meg a verseny helyszíne. A Gödöllői HÉV-szerelvények a megszokott menetrend szerint, de péntek délután, szombat és vasárnap nappal megduplázott kocsiszámmal közlekednek, hogy minél kényelmesebb utazást tudjunk biztosítani. A Cinkotára és Csömörre közlekedő HÉV-vel a Forma 1 pálya nem érhető el.

Az autóbuszok menetrendje ezen a linken érhető el.

A Magyar Nagydíj ideje alatt (július 30-31-én és augusztus 1-jén) Mogyoród HÉV állomásig kiegészítő jegy vásárlása nélkül utazhatnak azok, akik az adott napon és időpontban érvényben lévő 24 és 72 órás jeggyel vagy Budapest kártyával rendelkeznek. Az Árpád hídról a Forma-1-es versenyre induló közvetlen buszjáratok a versenyre érvényes belépővel rendelkezők számára ingyenesek.

Forrás: BKV Zrt.

Folytatódik a pokoli magyar sikertörténet - interjú

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm