27 °C Budapest

Hiába koppintják, a Bentley szállít Kínába

2010. április 23. 14:02

A Bentley már lehúzott néhány bőrt a Continental sorozatról, de úgy tűnik,hogy a modellben még mindig rejlik potenciál. A héten a 2010-es Pekingi Autó Kiállításon két, kimondottan a kínai piacra tervezett változattal rukkolnak elő.

A két speciális kínai változat a már forgalmazott Continental GT, valamint a Continental Flying Spur Speed alapjaira épült. A Bentley a kínai piac fontossága mellett kiemelte a bevezetést megelőző gondos tervezői munkát.

A két modell kialakítása során gondosan együttműködtek a külső- és a belső kialakításért felelős részlegek, hogy a végeredmény igazodjon a kínai igényekhez. A gyártó létrehozott két új árnyalatot, a GT narancsra emlékeztető, míg a Flying Spur Speed magneta árnyalatban lesz elérhető.

Bentley Continental GT (Forrás: Motorauthority magazin)

Az színek a belső térben is visszaköszönnek, hasonló tónust kapnak a belső konzolok, a biztonsági övek, a szőnyegek, valamint néhány mechanikus elem. Az új komfort felszereltség része a frissített felfüggesztés, ugyanakkor a W12-es meghajtás változatlan maradt.

A Bentley 8 éve tört be a kínai autópiacra, azóta a tízszeresére nőtt az értékesítés és mára a harmadik legtöbb luxusautót ebben az országban adják el. 2009-ben összesen 421 darab Bentley talált gazdára Kínában, a növekvő trend a válság ellenére töretlen.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?