Karóra-húzás: az arabok máig alkalmazzák - képpel!

2009. július 16. 15:02

Ismét bizonyította mérhetetlen bőkezűségét a Manchester City arab tulajdonosa, Mansour sejk, aki tegnap este vendégül látta csapatát az Abu Dhabiban található palotájában és egy 168 ezer font (53,5 millió forint) értékű egyedi készítésű, díszes karórát ajándékozott minden játékosnak.


Carlos Tevez, az új szerzemény

A csapattal tartottak az új szerzemények is, így Carlos Tevez, Roque Santa Cruz és Gareth Barry is részese lehetett a nem mindennapi élménynek.

Mark Hughes edző és csapata előbb elfoglalta a szálláshelyét az ötcsillagos Emirates Palace Hotelben, majd a sejk palotájába látogattak, ahol megtörtént az egyedi készítésű Franck Muller karórák átadása.

Mansour sejk tavaly 200 millió fontot (63,6 milliárd forintot) fizetett a Manchester City-ért, ehhez képest a lenyűgöző ajándék is csak aprópénznek tűnhet.


Az egyedi készítésű Franck Muller

A csapatot a királyi családokat megillető fogadtatásban részesítették, de a szállodától a palotáig mindenhol hihetetlen kényeztetésben volt részük.

A City nem tett még le az Arsenalos támadó, Emmanuel Adebayor és a Chelsea védő, John Terry megszerzéséről sem. Az ágyúsok csatáráért 25 millió fontot (7,95 milliárd forintot) fizetnének, valamint heti 170 ezer fontos (54 millió forintos) fizetéssel csábítják.

A csapat a hétvégén Dél-Afrikába utazik, ahol két helyi gárdával játszanak felkészülési mérkőzést.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?