Karóra-húzás: az arabok máig alkalmazzák - képpel!

2009. július 16. 15:02

Ismét bizonyította mérhetetlen bőkezűségét a Manchester City arab tulajdonosa, Mansour sejk, aki tegnap este vendégül látta csapatát az Abu Dhabiban található palotájában és egy 168 ezer font (53,5 millió forint) értékű egyedi készítésű, díszes karórát ajándékozott minden játékosnak.


Carlos Tevez, az új szerzemény

A csapattal tartottak az új szerzemények is, így Carlos Tevez, Roque Santa Cruz és Gareth Barry is részese lehetett a nem mindennapi élménynek.

Mark Hughes edző és csapata előbb elfoglalta a szálláshelyét az ötcsillagos Emirates Palace Hotelben, majd a sejk palotájába látogattak, ahol megtörtént az egyedi készítésű Franck Muller karórák átadása.

Mansour sejk tavaly 200 millió fontot (63,6 milliárd forintot) fizetett a Manchester City-ért, ehhez képest a lenyűgöző ajándék is csak aprópénznek tűnhet.


Az egyedi készítésű Franck Muller

A csapatot a királyi családokat megillető fogadtatásban részesítették, de a szállodától a palotáig mindenhol hihetetlen kényeztetésben volt részük.

A City nem tett még le az Arsenalos támadó, Emmanuel Adebayor és a Chelsea védő, John Terry megszerzéséről sem. Az ágyúsok csatáráért 25 millió fontot (7,95 milliárd forintot) fizetnének, valamint heti 170 ezer fontos (54 millió forintos) fizetéssel csábítják.

A csapat a hétvégén Dél-Afrikába utazik, ahol két helyi gárdával játszanak felkészülési mérkőzést.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?