Fotók: itt a legújabb magyar élményfürdő! Akciós árak egy hétig

2010. március 26. 10:02

Tegnap adták át az ország legnagyobb, 30 ezer négyzetméteres alapterületű éves üzemeltetésű fürdőjét csütörtökön Szegeden. Napfényfürdő Aquapolis Szeged 8 milliárd forintos beruházással épült fel.


A fürdőfejlesztés teljes értéke 8 milliárd forint, ebből 6,5 milliárd forint az új beruházás, 1,5 milliárd pedig a korábbi fejlesztések és a telekapport. A költségekből 3 milliárd forintot uniós támogatás, s ugyanekkora összeget a Magyar Fejlesztési Bank hitele fedezett.

 

Fotó: napfenyfurdoaquapolis.com


A 3,5 hektáros területen felépített fürdő üzemeltetői évente legalább 400 ezer vendégre számítanak. A 4,5 ezer négyzetméteres vízfelületű fürdőben a hagyományos szolgáltatások mellett családi wellness részleg, a szegedi termálvizet használó gyógyászati részleg, és egy csendes relaxációs zóna is várja a vendégeket.

 

Fotó: napfenyfurdoaquapolis.com


A fürdőben csúszdapark is épült, tizenhárom, összesen ezer méter hosszúságú csúszdával, köztük a 30 méteres toronyból induló 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszdával, amely Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb.

 

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Fotó: napfenyfurdoaquapolis.com


A mostani átadást követi néhány héten belül a nappali kórházzal is rendelkező komplex gyógyászat átadása, végül a SZUE (úszómedence, tanmedence, csúszdás élménymedencével rendelkező strand) 2010. május 1-jei nyitásával a fürdőkomplexum valamennyi szolgáltatása vendégeink rendelkezésére áll.

 

Fotó: napfenyfurdoaquapolis.com


A nyitás alkalmából a Napfényfürdő Aquapolis Szeged március 26. és április 1. között valamennyi belépő árából 20% kedvezményt biztosít.

 

Fotó: napfenyfurdoaquapolis.com

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 24. csütörtök
Iván
25. hét
EZT OLVASTAD MÁR?