22 °C Budapest

Húsvétra megtelnek a balatoni szállodák

Pénzcentrum
2010. március 24. 08:47

A négycsillagos balatoni szállodák ismét telt házra számítanak húsvétkor - derül ki a Napi Gazdaság körképéből.

Rádóczy Andrea, a balatonfüredi Hotel Silver Resort igazgatója - a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület elnöke- úgy véli, a tavalyi esztendőhöz hasonlóan az idei húsvéti időszak is telt házat hoz. A szakember szerint lényeges, hogy nemcsak a szállodához tartozó Silver Yacht kikötőben, hanem egész Balatonfüreden vonzó események zajlanak az ünnepek idején.

Az alapvetően a magyar vendégkörre alapozó hotelben az idei nyári szezont bizakodva várják, mondván: tavaly már bebizonyosodott, hogy a váláság idején a hazai utazók szemében is felértékelődik a magyar tenger. Külön érték, hogy a nyolcvanas évek legnagyobb küldő országaiban, Ausztriában és Németországban is sikeresen tudták felkelteni a Balatonfüred iránti figyelmet.

Horváth Tibor, a siófoki négycsillagos Hotel Azúr vezérigazgatója is a tavalyihoz hasonló foglaltságról számolt be, húsvétkor is telt házra számítanak. A vezérigazgató az idei nyári szezonban is a tavalyihoz hasonló, 90 százalék feletti foglaltságra számít, a múlt évinél nagyobb lesz a külföldi vendégek aránya.

A balatonalmádi négycsillagos Ramada Hotel & Resort Lake Balaton húsvétra a tavalyinál is jobb eredményeket vár - tudta meg a Napi Wossala György vezérigazgatótól. A főként családdal érkező vendégek ugyanis hosszabb időre, 4-5 napra foglalnak.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 5. kedd
Emese, Sarolta
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?