29 °C Budapest

A Volán és a MÁV-START járatokon is +3 nap a bérleteseknek

2010. január 27. 09:02

Mint ismeretes, a BKV Zrt. menedzsmentje a tulajdonossal egyeztetve úgy döntött, hogy a sztrájk okozta kényelmetlenségek ellensúlyozása érdekében kompenzálja utasait a megnehezült közlekedési lehetőségek miatt.

Ezért a BKV Zrt-nél használható kétheti, havi és negyedéves Budapest-bérletekre és a környéki helyi, valamint a környéki 5 km-es és 10 km-es bérletekre vonatkozóan a bérletszelvényen feltüntetett érvényesség 3 nappal automatikusan meghosszabbodott.

A 3 napos hosszabbítás nyújtásához a két társszolgáltató is csatlakozott, így a vasúton és Volánbusz járatokon használható Budapest-bérletek érvényességének meghosszabbítása kiterjed a Volánbusz Zrt. és a MÁV-START Zrt. elővárosi járataira is a BKV Zrt.-vel azonos feltételekkel.

Ezzel az utasok a Budapesti Közlekedési Szövetségben együttműködő mindhárom szolgáltató Budapest-bérletekkel igénybe vehető járatain, azonos feltételekkel utazhatnak.

A Budapest-bérletek kompenzációjával kapcsolatban az utasok számára a BKV-n túl az említett társszolgáltatók is információval szolgálnak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?