16 °C Budapest

A Volán és a MÁV-START járatokon is +3 nap a bérleteseknek

2010. január 27. 09:02

Mint ismeretes, a BKV Zrt. menedzsmentje a tulajdonossal egyeztetve úgy döntött, hogy a sztrájk okozta kényelmetlenségek ellensúlyozása érdekében kompenzálja utasait a megnehezült közlekedési lehetőségek miatt.

Ezért a BKV Zrt-nél használható kétheti, havi és negyedéves Budapest-bérletekre és a környéki helyi, valamint a környéki 5 km-es és 10 km-es bérletekre vonatkozóan a bérletszelvényen feltüntetett érvényesség 3 nappal automatikusan meghosszabbodott.

A 3 napos hosszabbítás nyújtásához a két társszolgáltató is csatlakozott, így a vasúton és Volánbusz járatokon használható Budapest-bérletek érvényességének meghosszabbítása kiterjed a Volánbusz Zrt. és a MÁV-START Zrt. elővárosi járataira is a BKV Zrt.-vel azonos feltételekkel.

Ezzel az utasok a Budapesti Közlekedési Szövetségben együttműködő mindhárom szolgáltató Budapest-bérletekkel igénybe vehető járatain, azonos feltételekkel utazhatnak.

A Budapest-bérletek kompenzációjával kapcsolatban az utasok számára a BKV-n túl az említett társszolgáltatók is információval szolgálnak.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?