1 °C Budapest

Egy teljes évet is csúszhat a Margit híd felújítása!

Pénzcentrum
2009. december 30. 10:32

Augusztusban zárták le, de nem sokkal később már a beruházás csúszásáról lehetett hallani - a Margit híd felújításának kivitelezője még mindig tárgyal a fővárossal a négy hónapos késésről. Az áfa nélkül 20,8 milliárd forintos rekonstrukció legrosszabb esetben 2011 nyarán fejeződhet be -írja az Inforadio.hu.

A kivitelező MH 2009 konzorcium, néhány héttel azután, hogy megkezdődött a Margit híd felújítása, már egy több hónapos csúszásról tárgyalt a megrendelővel: ez a forgalomnak való átadás időpontját, és a rekonstrukció befejezésének végső dátumát is befolyásolhatja - mondta az InfoRádiónak a híd rekonstrukciójának szóvivője.

Az autósok az eredeti tervek szerint a jövő nyár végétől hajthattak volna át újra a Margit hídon, a kivitelező azonban most azt kéri, hogy ez a határidő decemberre módosuljon - magyarázta Tóth Kata.

Ha a megrendelő jóváhagyja az MH 2009 konzorcium kérését, a felújítási munkálatok befejezése is későbbre tolódik: 2011 tavaszáról nyárra - fűzte hozzá a szóvivő, megjegyezve: a két fél folyamatosan tárgyal a nekik és a lakosok számára is optimális megoldásról.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?