Luxusutak karácsonyra, szilveszterre

Pénzcentrum
2009. december 16. 08:32

Jócskán akadnak olyanok, akik az ünnepeket nem otthon, hanem egy egzotikus tengerparton töltik. Igaz, az év végi piac jelentősen módosult a korábbiakhoz képest -írja a Népszabadság.

A karácsonyi utazásokat az idén előbb lefoglalták, mint a szilveszterieket, de mindez nem azt jelenti, hogy megugrott a kereslet - mondta a lapnak Boros József, a Tensi Tours Kft. tulajdonos ügyvezetője. A kereslet és a kínálat is 30 százalékkal visszaesett az idén, így nem alakultak ki az utazási irodák sorozatos bedőléséhez vezető nyomott árak.

Az év végi utazási piacról eltűntek azok a kifacsart menedzserek, akik lazításként a felhalmozott utazási bónuszaikat valamilyen egzotikus utazásra használták fel - tapasztalja Hóka Péter, a Chemol Travelt is magában foglaló cégcsoport távol-keleti beutaztatással foglalkozó cégének vezetője. A szakember szerint a 100 ezer forint körüli összegért foglalható egyiptomi, tunéziai és a szerényebb marokkói programok még jól eladhatók.

A karácsonyi utazások fellendülésével párhuzamosan egyre többen halasztják az új évre a szilveszteri utazást, takarékossági okokból - mondta a Népszabadságnak Gyerő Krisztina, a TUI cégvezetője. A TUI ugyancsak azt érzékeli, hogy a kiemelt időszakokban - így immár év végén is - változatlanul jobban eladhatók az utazások, de az év átlagos napjain bizony kritikus időszakok is vannak.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 13. csütörtök
Antal, Anett
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 12. 21:45
Pénzcentrum  |  2024. június 12. 21:18
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm