Új utastájékoztató rendszer a BKV-nál

Pénzcentrum
2009. október 15. 08:32

A felszíni és a felszín alatti közösségi közlekedésben forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer kiépítésére, majd üzemeltetésére írt ki nyílt közbeszerzést a BKV Zrt. -tudta meg az MTI.

A BKV célja a forgalomirányítás, az utastájékoztatás, és az utasinformációs rendszer egységes szemléletű fejlesztése. Ennek keretében 2 295 járműbe kell beépíteni fedélzeti berendezést, valamint 1 449 járművet kell bevonni a dinamikus fedélzeti utastájékoztatásba - áll a Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívásban.

A megállókban, és csomópontokon 257 új dinamikus utastájékoztató kijelzőt telepítenének, a szükséges tápellátással, kommunikációval, tervezéssel, valamint a szükséges engedélyeztetési eljárások lefolytatásával. Feladat még 30 forgalmi csomópontban a jelzőlámpa befolyásolása.

Az ajánlatok beadási határideje november 20, az eredményhirdetés december 15-én lesz, a szerződéskötés tervezett időpontja december 23.

NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?