18 °C Budapest

Új utastájékoztató rendszer a BKV-nál

Pénzcentrum
2009. október 15. 08:32

A felszíni és a felszín alatti közösségi közlekedésben forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer kiépítésére, majd üzemeltetésére írt ki nyílt közbeszerzést a BKV Zrt. -tudta meg az MTI.

A BKV célja a forgalomirányítás, az utastájékoztatás, és az utasinformációs rendszer egységes szemléletű fejlesztése. Ennek keretében 2 295 járműbe kell beépíteni fedélzeti berendezést, valamint 1 449 járművet kell bevonni a dinamikus fedélzeti utastájékoztatásba - áll a Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívásban.

A megállókban, és csomópontokon 257 új dinamikus utastájékoztató kijelzőt telepítenének, a szükséges tápellátással, kommunikációval, tervezéssel, valamint a szükséges engedélyeztetési eljárások lefolytatásával. Feladat még 30 forgalmi csomópontban a jelzőlámpa befolyásolása.

Az ajánlatok beadási határideje november 20, az eredményhirdetés december 15-én lesz, a szerződéskötés tervezett időpontja december 23.

NEKED AJÁNLJUK
Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 22. szerda
Júlia, Rita
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem