5 °C Budapest

M3, M0: szűkítések, terelések, sávelhúzás

2009. augusztus 30. 12:02

A hét elején jelentős forgalomkorlátozással járó felújítási munkálatok kezdődnek két gyorsforgalmi csomópontban is. Hétfőn az M0 autóút diósdi, kedden pedig az M3-as autópálya bagi csomópontjánál kell számítani terelésekre, illetve sávszűkítésekre.

Hétfőn a reggeli órákban kezdődnek az M0-ás autóút diósdi csomópontjának (9. km-szelvény) felújítási munkálatai. A jobb oldali lehajtó, illetve felhajtó ágak burkolatcserével járó rekonstrukció két ütemben valósul meg. A várhatóan két hétig tartó első ütemben a lehajtó ágat zárják le, alternatív útvonalként ez esetben az M0-M6 csomópontot érdemes használni az arra közlekedőknek.

A második ütemben a felhajtó ágat zárják le az autósok elől, akik az Angeli út irányába haladva érhetik el az M0 autóutat. A terelésekről mindkét esetben sárga irányjelző táblák adnak tájékoztatást. A munkálatok tervezett befejezési határideje október 2.

Kedden várhatóan a reggeli órákban a forgalomterelés kiépítésével indul az M3-as autópálya bagi csomópontjának (39. km-szelvény) lehajtó (Budapest felöl), illetve felhajtó (Hatvan felé vezető) ágait átvezető híd felújítása. A várhatóan szeptember 17-ig tartó rekonstrukció során a hídszegélyek elöregedett korrózióvédelmi bevonatrendszerét cserélik le, és új, a hatályos előírásoknak is megfelelő védőkorlátokat szerelnek fel.

A munkálatok alatt a csomóponti ágakon sávszűkítésekre, illetve sávelhúzásra számíthatnak az arra közlekedők, a főpályán pedig szükség szerint, a csúcsforgalmi időszakon kívül egy-egy forgalmi sáv ideiglenes lezárására is elképzelhető. Forrás: ÁAK

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?