15 °C Budapest

M3, M0: szűkítések, terelések, sávelhúzás

2009. augusztus 30. 12:02

A hét elején jelentős forgalomkorlátozással járó felújítási munkálatok kezdődnek két gyorsforgalmi csomópontban is. Hétfőn az M0 autóút diósdi, kedden pedig az M3-as autópálya bagi csomópontjánál kell számítani terelésekre, illetve sávszűkítésekre.

Hétfőn a reggeli órákban kezdődnek az M0-ás autóút diósdi csomópontjának (9. km-szelvény) felújítási munkálatai. A jobb oldali lehajtó, illetve felhajtó ágak burkolatcserével járó rekonstrukció két ütemben valósul meg. A várhatóan két hétig tartó első ütemben a lehajtó ágat zárják le, alternatív útvonalként ez esetben az M0-M6 csomópontot érdemes használni az arra közlekedőknek.

A második ütemben a felhajtó ágat zárják le az autósok elől, akik az Angeli út irányába haladva érhetik el az M0 autóutat. A terelésekről mindkét esetben sárga irányjelző táblák adnak tájékoztatást. A munkálatok tervezett befejezési határideje október 2.

Kedden várhatóan a reggeli órákban a forgalomterelés kiépítésével indul az M3-as autópálya bagi csomópontjának (39. km-szelvény) lehajtó (Budapest felöl), illetve felhajtó (Hatvan felé vezető) ágait átvezető híd felújítása. A várhatóan szeptember 17-ig tartó rekonstrukció során a hídszegélyek elöregedett korrózióvédelmi bevonatrendszerét cserélik le, és új, a hatályos előírásoknak is megfelelő védőkorlátokat szerelnek fel.

A munkálatok alatt a csomóponti ágakon sávszűkítésekre, illetve sávelhúzásra számíthatnak az arra közlekedők, a főpályán pedig szükség szerint, a csúcsforgalmi időszakon kívül egy-egy forgalmi sáv ideiglenes lezárására is elképzelhető. Forrás: ÁAK

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm