Megtámadták a szerződést: csúszik az M0-s déli szakasza

Pénzcentrum
2009. augusztus 28. 08:32

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. felfüggesztette az M0-s (fél)körgyűrű déli szektorának az M6-os autópálya és az 51-es számú főút közötti szakaszának megépítésére szóló szerződéskötést, mivel a pályázati kiírás egyik vesztese megtámadta a döntést - írja a Napi Gazdaság.

A NIF Zrt. augusztus 19-én hirdetette ki a végeredményt az M0-s déli szektorának fent említett szakaszát érintő bővítésére kiírt közbeszerzési eljárásban. A közbeszerzés nyertese a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó érvényes ajánlatot benyújtó Porr Építési Kft., 28,339 milliárd forintos nettó ajánlati árral.

A döntés ellen az M0 déli ág II. Konzorcium (a Híd Építő Zrt. vezetésével, valamint a Közgép Zrt., a Strabag-MML Kft., a Magyar Aszfalt Kft. és a Colas Hungária Kft. tagságával) jogorvoslati kérelmet nyújtott be a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz. A szerződéskötést így a döntőbizottság érdemi határozatáig felfüggesztette a NIF.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm