-4 °C Budapest

Mindenki az Orangeways-t akarja

2009. augusztus 12. 13:32

A PTE Hallgatói Önkormányzatai a sajtóban megjelent információk alapján, a Volán szakszervezetek sztrájkkal történő fenyegetőzése után a hallgatók körében felmérést végzett az utazási szokásaikkal kapcsolatban.

Ennek eredményeképpen megállapítható, hogy a diákoknak igénye lenne egy, a jelenleginél színvonalasabb távolsági buszközlekedésre.

A válaszadók nagy arányban a szolgáltatásban a nemzetközi forgalomban referenciákkal rendelkező és a közlekedési minisztériumhoz kérelmet benyújtó Orangeways Zrt. piaci megjelenésében látják a versenyhelyzetet és a kívánt autóbuszos közlekedés megvalósulását!

Ezért a Szegedi, Miskolci, Zalaegerszegi és Debreceni Egyetem Hallgató Önkormányzataival egyeztetve leveleikben Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterhez fordultak, hogy támogassa az Orangeways egyetemi városokhoz köthető, belföldi távolsági autóbuszos közlekedésre irányuló kérelmét!

A PTE Hallgató Önkormányzatai a versenyhelyzetben látják a színvonal emelkedését és az igények kielégítését. Véleményük szerint az Orangeways néhány autóbusszal történő piaci megjelenése semmi esetre sem veszélyeztetné a Volán Társaságok működőképességét.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?