5 °C Budapest

Mindenki az Orangeways-t akarja

2009. augusztus 12. 13:32

A PTE Hallgatói Önkormányzatai a sajtóban megjelent információk alapján, a Volán szakszervezetek sztrájkkal történő fenyegetőzése után a hallgatók körében felmérést végzett az utazási szokásaikkal kapcsolatban.

Ennek eredményeképpen megállapítható, hogy a diákoknak igénye lenne egy, a jelenleginél színvonalasabb távolsági buszközlekedésre.

A válaszadók nagy arányban a szolgáltatásban a nemzetközi forgalomban referenciákkal rendelkező és a közlekedési minisztériumhoz kérelmet benyújtó Orangeways Zrt. piaci megjelenésében látják a versenyhelyzetet és a kívánt autóbuszos közlekedés megvalósulását!

Ezért a Szegedi, Miskolci, Zalaegerszegi és Debreceni Egyetem Hallgató Önkormányzataival egyeztetve leveleikben Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterhez fordultak, hogy támogassa az Orangeways egyetemi városokhoz köthető, belföldi távolsági autóbuszos közlekedésre irányuló kérelmét!

A PTE Hallgató Önkormányzatai a versenyhelyzetben látják a színvonal emelkedését és az igények kielégítését. Véleményük szerint az Orangeways néhány autóbusszal történő piaci megjelenése semmi esetre sem veszélyeztetné a Volán Társaságok működőképességét.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm