4 °C Budapest

Mindenki az Orangeways-t akarja

2009. augusztus 12. 13:32

A PTE Hallgatói Önkormányzatai a sajtóban megjelent információk alapján, a Volán szakszervezetek sztrájkkal történő fenyegetőzése után a hallgatók körében felmérést végzett az utazási szokásaikkal kapcsolatban.

Ennek eredményeképpen megállapítható, hogy a diákoknak igénye lenne egy, a jelenleginél színvonalasabb távolsági buszközlekedésre.

A válaszadók nagy arányban a szolgáltatásban a nemzetközi forgalomban referenciákkal rendelkező és a közlekedési minisztériumhoz kérelmet benyújtó Orangeways Zrt. piaci megjelenésében látják a versenyhelyzetet és a kívánt autóbuszos közlekedés megvalósulását!

Ezért a Szegedi, Miskolci, Zalaegerszegi és Debreceni Egyetem Hallgató Önkormányzataival egyeztetve leveleikben Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszterhez fordultak, hogy támogassa az Orangeways egyetemi városokhoz köthető, belföldi távolsági autóbuszos közlekedésre irányuló kérelmét!

A PTE Hallgató Önkormányzatai a versenyhelyzetben látják a színvonal emelkedését és az igények kielégítését. Véleményük szerint az Orangeways néhány autóbusszal történő piaci megjelenése semmi esetre sem veszélyeztetné a Volán Társaságok működőképességét.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?