4 °C Budapest

Már az M9-est tervezik! Fejlesztés vagy újabb szappanopera?

Pénzcentrum
2009. március 31. 08:15

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. nyílt közbeszerzést hirdet az M9-es gyorsforgalmi út Szekszárd-Bonyhád, Bonyhád-Dombóvár, továbbá Dombóvár-Kaposvár összesen 70 kilométer hosszú szakaszai tanulmánytervének elkészítésére - derült ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A munka magában foglalja a tanulmányterv mellett az előzetes (környezetvédelmi) vizsgálati dokumentációt, valamint a nyomvonal miniszteri rendeletben történő kihirdetéséhez szükséges dokumentációk elkészítését, továbbá az előzetes környezetvédelmi határozat megszerzését.

Ajánlatot az a cég tehet, amely az utolsó három év mindegyikében nettó 50 millió forint forgalmat ért el gyorsforgalmi út tervezéséből, gyorsforgalmi tervek felülvizsgálatából vagy gyorsforgalmi út tanulmánytervének elkészítéséből.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem