Traffipax dömping

Pénzcentrum
2008. április 29. 08:15

Múlthét hétfőtől három napon át kiemelt sebességellenőrzést hajtott végre a rendőrség. Ennek keretében az ország minden megyéjében több mint 140 traffipaxot, és 1500 rendőrt vetett be a hatóság - írja a Magyar Hírlap.

 

Az ellenőrzés az unió közlekedésrendészeti szerve, a Tispol Operational Group előírásai szerint zajlott, és tegnap estig hozzájuk kellett eljuttatni a megyei főkapitányságoknak az adatokat.

 

A szolgáltatandó adatok tartalmazzák a megállításos ellenőrzések számát, a kiszabott bírságok mértékét és hogy hány autóst jelentettek fel jelentős sebességhatár túllépés miatt. A legnagyobb szabálysértést egy Zala megyei autós követte el, aki a megengedett 60 km/h helyett 150-nel hajtott.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Itthon a gyorshajtás a legelterjedtebb szabálysértés, és ez okozza a legtöbb halálos, illetve súlyos sérüléssel járó balesetet.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35