15 °C Budapest

Félmillió autót hív vissza a Toyota - Nézd meg, hogy a Tied köztük van-e!

Pénzcentrum
2007. október 18. 09:15

Majdnem félmillió autót kényszerül visszahívni a Toyota Japánban, mivel problémák akadnak az üzemanyag-, illetve kormányzó-rendszerével. A hibás modellek között van olyan is, amit exportra gyártottak, így más országok autótulajdonosai sem menekülhetnek.

277 074 személygépkocsit kell visszahívni nyolcféle modell közül, melyek 1999 szeptembere és 2004 októbere között gurultak ki a gyártószalagról. Ezekben a modellekben az üzemanyag-ellenőrző rendszer, illetve a csövek cseréjére van égető szükség, mivel ezek hibája szivárgást okozhat.

Ezen kívül 120 046 autót hívnak vissza az üzemanyag-szivattyú, 74 347 kocsit pedig a kormányrendszer egyes részeinek hibája miatt. A cég közleménye szerint 680, hasonló problémákkal küzdő gépkocsit exportáltak többek között Ausztráliába, Dél-Amerikába és Kínába.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?