29 °C Budapest

Lehullt a lepel az új csodáról - vegyes érzésekkel fogadták!

Pénzcentrum
2006. november 30. 14:00

Ferrari, Lamborghini és egy millió dollárt (195 millió forintot) érő Bugatti? Be kell ismernünk egyik sem megszokott látvány a hazai utakon, de talán még a nálunk az autók területén sokkal jobban ellátott tengerentúliakat is lenyűgözné az autócsodák látványa.

Meglepő, de korántsem ez történt a los angelesi autó kiállításon, ahol minden szempár és kameralencse a Ford legújabb, szürke lepedő alatt őrzött üdvöskéjére szegeződött, egészen délig, amíg le nem hullt a lepel a remekműről, és elő nem villantak a mélyépítésű izzó narancs koncepció négykerekű lámpái.

A szépséget nem más, mint az olasz nagymester, Fabrizio Giugiaro tervezte, így nem csoda, hogy amikor kinyíltak a Giugiaro Mustang természetesen elektromos ajtajai, a belső már egészen olaszos hangulatú volt, a barna-fehér tehénbőrülésekkel.

A fogadtatás azonban nem volt teljesen egyhangú, sőt az egyik neve elhallgatását kérő riporter szerint egyenesen felhördült a tömeg, amikor lekerült a lepel a Mustangról, és ő személy szerint is sokkal többet várt volna egy "egyszerű Mustangnal".

Kellemes meglepetés érhette azokat is, aki a Mercedes stand környékén néztek tüzetesebben körül, az autógyártó óriás most is hozta a formáját, és a tökéletes Batmobil díszelgett a színpadon, amely óriás mérete és tömege ellenére csupán két személy számára tudja biztosítani a száguldás élvezetét, nem kevesebb mint 320 kilométer per órás végsebességével.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Természetesen a japánok sem maradhattak ki a versengésből, a Toyota itt mutatta be Tundra nevet viselő fullextrás pickupját, amelyet természetesen az előbbiekben említettekhez hasonlóan, ugyancsak nem tud megfizetni egy átlagos vásárló. Nem is a megfizethetőség jelenti a célját ezeknek az autócsodáknak, sokkal inkább az, hogy az autósok lássák mit lehet kihozni az egyszerű használati eszközökből.

Jövőre egyébként piacra dobják majd az 1970-es Dodge Challenger szuperjárgány mindennapi használatra tervezett változatát, akárki hozzájuthat majd cirka 29 ezer dollárért (5,6 millió forintért), amelyben egy V8-as Hemi motor repíti, no nem a végtelenbe utasait.

Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem