Lehullt a lepel az új csodáról - vegyes érzésekkel fogadták!

Pénzcentrum
2006. november 30. 14:00

Ferrari, Lamborghini és egy millió dollárt (195 millió forintot) érő Bugatti? Be kell ismernünk egyik sem megszokott látvány a hazai utakon, de talán még a nálunk az autók területén sokkal jobban ellátott tengerentúliakat is lenyűgözné az autócsodák látványa.

Meglepő, de korántsem ez történt a los angelesi autó kiállításon, ahol minden szempár és kameralencse a Ford legújabb, szürke lepedő alatt őrzött üdvöskéjére szegeződött, egészen délig, amíg le nem hullt a lepel a remekműről, és elő nem villantak a mélyépítésű izzó narancs koncepció négykerekű lámpái.

A szépséget nem más, mint az olasz nagymester, Fabrizio Giugiaro tervezte, így nem csoda, hogy amikor kinyíltak a Giugiaro Mustang természetesen elektromos ajtajai, a belső már egészen olaszos hangulatú volt, a barna-fehér tehénbőrülésekkel.

A fogadtatás azonban nem volt teljesen egyhangú, sőt az egyik neve elhallgatását kérő riporter szerint egyenesen felhördült a tömeg, amikor lekerült a lepel a Mustangról, és ő személy szerint is sokkal többet várt volna egy "egyszerű Mustangnal".

Kellemes meglepetés érhette azokat is, aki a Mercedes stand környékén néztek tüzetesebben körül, az autógyártó óriás most is hozta a formáját, és a tökéletes Batmobil díszelgett a színpadon, amely óriás mérete és tömege ellenére csupán két személy számára tudja biztosítani a száguldás élvezetét, nem kevesebb mint 320 kilométer per órás végsebességével.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Természetesen a japánok sem maradhattak ki a versengésből, a Toyota itt mutatta be Tundra nevet viselő fullextrás pickupját, amelyet természetesen az előbbiekben említettekhez hasonlóan, ugyancsak nem tud megfizetni egy átlagos vásárló. Nem is a megfizethetőség jelenti a célját ezeknek az autócsodáknak, sokkal inkább az, hogy az autósok lássák mit lehet kihozni az egyszerű használati eszközökből.

Jövőre egyébként piacra dobják majd az 1970-es Dodge Challenger szuperjárgány mindennapi használatra tervezett változatát, akárki hozzájuthat majd cirka 29 ezer dollárért (5,6 millió forintért), amelyben egy V8-as Hemi motor repíti, no nem a végtelenbe utasait.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem