29 °C Budapest

Avia-kutak itthon is

Pénzcentrum
2006. november 10. 10:00

A Magyarországon található mintegy 400 független benzinkútból eddig 3 kisvállalkozás csatlakozott a nonprofit szervezetként működő Avia Magyarország Egyesülethez - írja a Napi.

Peter Zuberbühler, a svájci Avia International ügyvezető igazgatója elmondta, franchise-rendszerű hálózatba tömörítené a magyarországi független, üzemanyagtöltő állomásokat.

A szervezet lényegében Beszerzési Társulásként működik, a meghatározott arculati elemek viselése elvárás, de a mindennapi üzletmenetbe nem szólnának bele, tehát a tagok az Aviával ellentétben nem nonprofit szervezetek.

Az Avia International-t Svájcban, 1927-ben alapították, jelenleg Európa 13 országában 80 tagvállalata működik, együttesen 2 800 töltőállomást működtetnek, legközelebb Bulgáriában kívánnak megjelenni.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22