5 °C Budapest

Megemelték a gázolaj árát is!

Pénzcentrum
2006. július 12. 08:11

A holtankoljak.hu adatbázisának legfrissebb adatai szerint ma reggelre virradóan átlagosan mintegy 3 forinttal emelkedtek a benzinárak. A kutak tehát érvényesítették a korábban várt, 3 forintos emelést. Az előzetes információk azt mutatták, hogy mára virradóra a gázolaj ára nem változik, ennek ellenére adatbázisunk alapján itt is némi emelkedés mutatkozik. Az adatok még változhatnak, mivel több kúthálózaton csak ezekben a percekben vezetik át az újárakat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A holtankoljak.hu adatbázisának legfrissebb adatai szerint ma reggelre virradóan átlagosan mintegy 3 forinttal emelkedtek a benzinárak. A kutak tehát érvényesítették a korábban várt, 3 forintos emelést. Az előzetes információk azt mutatták, hogy mára virradóra a gázolaj ára nem változik, ennek ellenére itt is némi emelkedés mutatkozik.


A legalacsonyabb 95-ös benzinár 293, a legmagasabb 95-ös benzinár 315,90. A legalacsonyabb gázolajár 278,90, a legmagasabb gázolajár 301,90. Jelenleg a benzin átlagára 304,50, a gázolaj átlagára 287,50. Az emelés előtt a benzin átlagára 301,40 forint volt, a gázolaj átlagos ára 285 forint volt.

Az adatok még változhatnak, mivel több kúthálózaton csak ezekben a percekben vezetik át az új árakat. (Van olyan hálózat, amelyik ma reggel 1 forinttal emel, este azonban további 2 forinttal növeli árait.)

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?