34 °C Budapest
Close up of a young boy using a tablet computer, his finger hovering over it as hes about to touch the screen.

Eljött a korszak vége az Apple-nél: kedvenc termékeiktől búcsúzhatnak a vásárlók

2024. május 10. 18:44

Az Apple bejelentette új iPad Pro és iPad Air termékcsaládját, melyek hamarosan szállításra kerülnek. Azonban ezúttal újdonságok dobozaiból hiányozni fognak a hagyományos Apple matricák, amit a vállalat környezetvédelmi törekvéseivel indokol. Korlátozott mennyiségben, kérésre az Apple Store-okban továbbra is elérhetőek lesznek ezek a matricák - írta meg a 9to5mac. .

Az Apple bejelentette, hogy új iPad Pro és iPad Air termékei már rendelhetők, a szállításuk pedig a következő héten kezdődik. Azonban egy jelentős változásra kell számítaniuk a vásárlóknak: az iPad csomagolásaiból hiányozni fognak az ikonikus Apple matricák.

Az indoklás szerint ez a lépés az Apple környezetvédelmi törekvéseivel összhangban áll, amelyek célja, hogy teljes mértékben műanyagmentes csomagolást alkalmazzanak. Ennek ellenére az Apple Store-ok korlátozott mennyiségű Apple logós matricát kapnak, amelyeket kizárólag azoknak az ügyfeleknek osztanak ki, akik új iPad Pro-t vagy iPad Air-t vásárolnak és ezt külön kérik.

Amennyiben egy adott Apple Store elfogyasztja matricakészletét, további matricákat rendelhet közvetlenül az Appletől. Fontos megjegyezni, hogy ez a lehetőség csak az Apple saját üzleteiben érhető el; más kiskereskedőknél, mint például az Amazon vagy a Best Buy nem áll rendelkezésre ez a szolgáltatás.

Ez a változás felveti a kérdést, hogy vajon ez jelenti-e az Apple-dobozokban található matricák végét. Korábban márciusban bemutatott M3 MacBook Air dobozában még voltak matricák, míg a februárban debütált Apple Vision Pro esetében már nem. Az jelenleg még kérdéses, hogy az elkövetkezendő termékek, például az iPhone 16 csomagolása tartalmazni fog-e matricákat. Az idő majd eldönti ezt a kérdést.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm