A mobile phone in the hands of a girl. A young woman in a black T-shirt is holding a phone. The fraudster sends an email message. The work of a freelancer, businessman. The wife checks messages and notifications on social networks. Wireless technologies.

Itt a Telekom karácsonyi ajándéka az ügyfeleknek: rengeteg előfizetőt érint

2022. december 22. 14:02

A Magyar Telekom hatalmas karácsonyi meglepetést jelentett be az ügyfelei számára: az akció keretében korlátlan belföldi mobilnettel kedveskednek, hogy a távol élő rokonokat is el tudjuk érni az ünnepek alatt.

December 24-én, egy napra minden mobil ügyfelének ajándék korlátlan belföldimobilnettel kedveskedik a Telekom, tudta meg a Pénzcentrum. A díjmentes korlátlan netet minden ügyfelük automatikusan meg fogja kapni, semmi teendő nincs ezen felül.

A Telekomon kívül a Yettel és a Vodafone is készül karácsonyi ajándékkal az előfizetőik számára: előbbi 1990 forintos áron 7 napos korlátlan mobilnetet kínál, míg utóbbi a Vodafone One keretében 21000 forintnyi készülékkedvezménnyel várja az új előfizetőket és azokat, akik szerződést hosszabbítanának.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem