Kerülj fel az Üzleti appok sikerfalára! (x)

Pénzcentrum
2014. május 29. 15:02

Mutasd be a felhő alapú üzleti alkalmazásodat a sikerfalon, gyűjtsd a szavazatokat és nyerj 10 millió forint értékű reklámkampányt.

"Üzleti appok versenye" címmel alkalmazásfejlesztő versenyt hirdetett a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió hat országában, amelynek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. Az eddigi jelentkezők szinte minden területét érintik egy átlagos iroda napi működésének. Csak néhány példát említve: az EDMdesigner segítségével percek alatt készíthetők mobil barát email sablonok, noha korábban ez a munka órákat/napokat vett igénybe. A Riport nevű alkalmazással bonyolult könyvelési adatokból készíthetünk első ránézésre is érthető, könnyen befogadható elemzéseket, amellyel havonta nyomon követhetjük cégünk teljesítményét. Az Irisz elektronikus formában valósítja meg a dokumentum kezelést, mivel a felhőben van az adatbázis, és pofonegyszerűen elérhetők a munkához szükséges anyagok minden alkalmazott számára. De van olyan pályázó is, aki az üzleti telefonok lehallgatását szeretné megelőzni, ilyen a CryptTalk kommunikáció titkosító alkalmazás, amely a telefonbeszélgetések során maximális biztonságot garantál.

Ha Neked is van egy felhőalapú üzleti megoldás-ötleted, amely megkönnyíti a vállalkozások mindennapi életét, akkor pályázz, nyerj, és indítsd be! Kerülj fel az Üzleti app sikerfalra, gyűjts szavazatokat és nyerd el a fődíjat, hogy bemutathasd applikációdat egy, a Telekom által biztosított 10 millió forint értékű (listaáras érték) reklámkampányban amellyel akár 200 000 üzleti ügyfelet is elérhetsz! Van egy jó koncepciód, amely a következő 6 hónapban valósul meg? Jelentkezz, és lehetőséged nyílik akár 80 000 € értékű beruházás elnyerésére.

A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, szerethetőnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a KKV-s közönség is szavaz. A szavazás már elindult, és egészen június 30-áig tart majd.

A pályázatra május 30-ig várják a jelentkezőket, részletes feltételek az Üzleti app sikerfalon, a www.sikerfal.hu weboldalon érhetők el.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm